Παιδικά γυαλιά οράσεως από την Safilo - Free Sunday
Παιδικά γυαλιά οράσεως από την Safilo

Παιδικά γυαλιά οράσεως από την Safilo

Δύο χρόνια μετά το πρωτοποριακό της λανσάρισμα, η σειρά «KIDS by Safilo» κυκλοφορεί στα καταστήματα με τη οικολογικά συμβατή συλλογή της για μια Πράσινη Επιστροφή στα Θρανία 2017.

Η μοναδική σειρά γυαλιών είναι κατασκευασμένη από βιολογικά πολυμερή που προέρχονται από φυσικά ανανεώσιμες πηγές, ενώ ο σχεδιασμός της επιτρέπει την αντικατάσταση των πολυμερών που προέρχονται από ορυκτά έλαια. Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Safilo για βιωσιμότητα και τις συνεχείς του προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος, στα γυαλιά Safilo Kids χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικά βιολογικά πολυμερή, κατασκευασμένα από συστατικά βιολογικής βάσης, που προέρχονται από το καστορέλαιο: ένα άκαμπτο υλικό για να προσφέρει δομική απόδοση στο σκελετό και τους βραχίονες και ένα μαλακό υλικό για να εξασφαλίσει την καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο, αλλά και άνεση και ασφάλεια.

2 min

Κατασκευασμένα 100% στην Ιταλία και σχεδιασμένα από ελαφριά, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, τα γυαλιά αποτελούν μια απτή απόδειξη βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη φροντίδα τις συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών, με καινοτομία στο σχεδιασμό και την κατασκευή. Αυτά τα βιοσυμβατά, υποαλλεργικά και πλενόμενα υλικά εγγυώνται την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα του προϊόντος και επομένως είναι ιδανικά για χρήση από βρέφη και μικρά παιδιά.

3 min

Κατόπιν συνεργασίας με την SIOP (Società Italiana di Oftalmologia Pediatrica [Ιταλική Εταιρία Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας]) και έγκρισης από την WSPOS (World Society of Paediatric Ophthalmology and Strabismus [Παγκόσμια Εταιρία Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας και Στραβισμού]), το προϊόν του Safilo είναι μοναδικό, αφού υιοθετήθηκε ιατρο-επιστημονική προσέγγιση ώστε να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες των παιδιών σε ότι αφορά τα γυαλιά.

4 min

- ΑΣΦΑΛΕΙΑ: οι σκελετοί είναι εύκαμπτοι, ασφαλείς και χωρίς αιχμηρές επιφάνειες και άκρα.

- ΑΝΕΣΗ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ: οι σκελετοί είναι ελαφριοί και σταθεροί, χάρις στην ύπαρξη χαμηλής γέφυρας και στον ειδικό σχεδιασμό των βραχιόνων με οριζόντια κάμψη. Επιπλέον, χάρις στον ενισχυμένο σχεδιασμό του μπροστινού τους μέρους, οι φακοί καλύπτουν όλο το οπτικό πεδίο του παιδιού, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική διόρθωση.

- ΑΝΤΟΧΗ: οι σκελετοί είναι κατασκευασμένοι από εύκαμπτα, σταθερά και πλενόμενα υλικά ώστε να αποτρέπεται η παραμόρφωση ή χαλάρωσή τους.

- ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ: οι σκελετοί είναι διακριτικοί, σχεδόν αόρατοι, στο πρόσωπο των παιδιών, ιδίως των μικρότερων.

Η οικολογική συλλογή γυαλιών «KIDS by Safilo» σχεδιάζεται, υλοποιείται, παράγεται και διανέμεται παγκοσμίως σε καταστήματα οπτικών πολυτελείας από το Safilo Group, τον ιστορικό ηγέτη στο χώρο των γυαλιών.

5 min