Ένα σκυλάκι θησαυρός. Προλάβετε! - Free Sunday
Ένα σκυλάκι θησαυρός. Προλάβετε!

Ένα σκυλάκι θησαυρός. Προλάβετε!

O Μουσουμπας είναι ενας μικρός θησαυρός! Μικρόσωμος, βολικός, με καλούς τρόπους, φιλικός, παιχνιδιάρης, αλλά και ήσυχος όταν πρέπει. Ξέρει να περπατάει με το λουράκι και τρελλαίνεται για μεγάλες βόλτες, δεν λερώνει τον χωρο του, παίζει με αλλα σκυλάκια, αρσενικά και θηλυκά, δεν ενοχλεί τις γάτες, ειναι τρυφερός με τα παιδιά. Όμως, το κυριο χαρακτηριστικό του ειναι ότι τίποτα δεν τον ευχαριστεί περισσότερο από την ανθρώπινη συντροφιά! Απολαμβάνει τις ώρες χαλάρωσης δίπλα στους ανθρώπους, παιζει με τα παιχνίδια του και κοιμάται στην μαξιλάρα του γαλήνιος.

1 min

 

Ο μικρός βρέθηκε να τριγυρνάει μόνος του και απελπισμένος, στον παράδρομο της λ. Συγγρού, και μετά την άκαρπη αναζήτηση πιθανής υπάρχουσας οικογένειας, αναζητά μία νέα τύχη! Είναι μικρός σε ηλικία, αλλά όχι κουτάβι, περίπου 8 κιλά και η ξεχωριστή χαριτωμενιά του ειναι το μονίμως όρθιο αριστερό του αυτακι. Θα δοθεί στειρωμένος ή με την υποχρέωση στείρωσης, με τσιπάκι, βιβλιάριο υγειας και συμβόλαιο υιοθεσίας, σε μία πολύ φιλόζωη και υπεύθυνη νέα οικογένεια.

2 min

Επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Untitled design 1 min