Νέο video ευαισθητοποίησης από τον Ippothesis - Free Sunday
Νέο video ευαισθητοποίησης από τον Ippothesis

Νέο video ευαισθητοποίησης από τον Ippothesis

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών Ippothesis (http://ippothesis.gr/), σωματείο μη κερδοσκοπικό με σκοπό την προστασία των ιπποειδών, δημιούργησε ένα video ενημέρωσης και προστασίας για τα άλογα τις ημέρες καύσωνα του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του σωματείο στο facebook

“Η εικόνα με δεμένα ιπποειδή, πολλές φορές παστουρωμένα, χωρίς σκέπαστρο και κουβά νερό κοντά τους δυστυχώς είναι μια άθλια πραγματικότητα και νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει. Υποφέρουν και διψούν. Το νερό είναι αναγκαίο για να επιβιώσουν.

 Οι καταγγελίες που λαμβάνουμε από όλη την χώρα από ευαισθητοποιημένους πολίτες είναι πολλές. Είμαστε σε επικοινωνία με Δήμους και Αστυνομικά Τμήματα για να μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε.


Όταν βλέπετε ανάλογες εικόνες σας συστήνουμε να προσπαθείτε να φωτογραφίσετε το περιστατικό. Στην συνέχεια ενημερώστε τοπικές φιλοζωικές ή συλλόγους που ασχολούνται με τα ιπποειδή. Συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε όλοι να πιέσουμε περισσότερο.


Τα ιπποειδή δεν είναι μηχανήματα. Έχουν ανάγκη για προστασία από τον ήλιο και διψούν όπως όλα τα πλάσματα κάτω από αυτές τις συνθήκες καύσωνα”.

Δείτε εδώ το video: