Κι άλλον πιο τελικό έλεγχο στο «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών βάζει η κυβέρνηση - Free Sunday
Κι άλλον πιο τελικό έλεγχο στο «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών βάζει η κυβέρνηση

Κι άλλον πιο τελικό έλεγχο στο «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών βάζει η κυβέρνηση

Αποστάσεις από τις δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης τις οποίες υπέβαλλαν οι υπερθεματιστές, πήρε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημοσίου Γιάννης Μαντζουράνης, μετά τις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί για την αποδοχή του "πόθεν έσχες" Καλογρίτσα.

«Ο τελικός έλεγχος θα γίνει από την Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος και αν προκύψει παρατυπία χάνονται και χρήματα και η άδεια», είπε ο κ.Μαντζουράνης, διευκρινίζοντας ότι τελικό έλεγχο από την Επιτροπή του Διαγωνισμού σε συνεργασία με την Grand Thorton.

Παράλληλα ο κ.Μαντζουράνης προέτρεψε σε «συνέργειες» «για να μην υπάρξουν απολυμένοι εργαζόμενοι, αλλά εργαζόμενοι με σωστές συμβάσεις εργασίας όπως προβλέπει ο νέος νόμος, και όχι με μπλοκάκια» ενώ κατηγόρησε τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ ότι χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους ως «εργαλείο για την προάσπιση των συμφερόντων» τους.

«Δεν θα πρέπει να πέσουν σε αυτή την παγίδα οι εργαζόμενοι, οι οποίοι πρέπει να προστατευθούν και να απορροφηθούν από τα νέα κανάλια» υπογράμμισε ο Ι. Μαντζουράνης, ο οποίος εκτίμησε ότι οριστικό τοπίο θα έχουμε το αργότερο μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη, όσον αφορά με τις νομικές εκκρεμότητες και την απόφαση του ΣτΕ.

«Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης είναι ζητούμενο και στο τέλος θα κριθεί ο κάθε δικαστής και το κάθε δικαστήριο» είπε ο Ι. Μαντζουράνης, προσθέτοντας ότι «οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι πάντα αρεστές, αλλά είναι εφαρμοστέες και όλοι πρέπει να συμμορφώνονται με το περιεχόμενό τους, χωρίς ‘’αντάρτικα’’».