Κουρουμπλής: Ο Λαλιώτης θέλει συνεργασία ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ - Free Sunday
Κουρουμπλής: Ο Λαλιώτης θέλει συνεργασία ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ

Κουρουμπλής: Ο Λαλιώτης θέλει συνεργασία ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ

Ως πρόσκληση σε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέλαβε ο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, το άρθρο του πρώην υπουργού και πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουρουμπλής.

 Ο Υπουργός Ναυτιλίας προσέθεσε ότι «όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν, υτό το καταλαβαίνει κάθε πολίτης που πίστεψε στην «Αλλαγή» του '81 και κάθε στέλεχος που υπηρέτησε δίπλα στον Ανδρέα».

Στις δηλώσεις του κ.Κουρουμπλή, ο οποίος είχε διατελέσει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απάντησε με ανάρτηση του στο Facebook, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος τον χαρακτήρισε “δούρειο ίππο” και κάλεσε τον κ.Κουρουμπλή “να μην ψάχνει συνενόχους”, διότι, όπως έγραψε “Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη”

Η ανάρτηση του κ.Κωνσταντινόπουλου έχει ως εξής:

 «Ο κ. Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή και με τρεμάμενη φωνή μάς είπε "συγκινημένος" ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί τού έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ουτε ενα γράμμα ...

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ενα γράμμα απο την κόρη ...

Ο κ. Τσίπρας τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ και τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη (...) μην ψάχνει συνενόχους (σ.σ. ο Π. Κουρουμπλής).

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη εχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές, Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ. Κουρουμπλή κλπ».