Η περιοδεία Τσίπρα στην επιχειρηματικότητα συνεχίζεται σήμερα στην APIVITA - Free Sunday
Η περιοδεία Τσίπρα στην επιχειρηματικότητα συνεχίζεται σήμερα στην APIVITA
Το εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο

Η περιοδεία Τσίπρα στην επιχειρηματικότητα συνεχίζεται σήμερα στην APIVITA

Τις εγκαταστάσεις της Apivita στο Μαρκόπουλο Αττικής, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα στις 10 το πρωί, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Η APIVITA ήταν ο τρίτος σταθμός της περιοδείας του στην επιχειρηματικότητα, μετά τις επισκέψεις του στη βιομηχανία "Παπαστράτος ΑΒΕΣ" στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, και στο Ιmpact hub Athens, που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Τον Μάρτιο του 2017, η Apivita, μετά από διαπραγματεύσεις με σειρά ελληνικών και ξένων ομίλων καλλυντικών, κατέληξε  σε συμφωνία εξαγοράς της από την ισπανική εταιρία Puig, που εδρεύει στη Βαρκελώνη, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, απέκτησε πλειοψηφικό ποσοστό έναντι ποσού 40 εκατ. ευρώ.

ΟΙ ιδρυτές της εταιρίας, το ζεύγος Νίκης και Νίκου Κουτσιανά, διατηρούν καταστατική μειοψηφία και ρόλο στη συνέχεια της εταιρίας, της οποίας,  ο κ.Κουτσιανάς εξακολουθεί να  είναι Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος.