Ο Ρουβίκωνας απλώς ξεπέρασε τα όρια του ακτιβισμού κατά τον Τόσκα - Free Sunday
Ο Ρουβίκωνας απλώς ξεπέρασε τα όρια του ακτιβισμού κατά τον Τόσκα
Η ΕΛΑΣ στο κέντρο Εϊσπραξης ασφαλιστικών εισφορών μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα

Ο Ρουβίκωνας απλώς ξεπέρασε τα όρια του ακτιβισμού κατά τον Τόσκα

Ακτιβισμός που υπερέβη κάποια όρια ήταν κατά τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, η επίθεση του Ρουβίκωνα στον γιατρό του Ευαγγελισμού.

«Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια, και στην περίπτωση του Ευαγγελισμού», είπε ο κ. Τόσκας ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, δήλωσε ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία δείχνουν πως οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών τμημάτων, οι εμπρησμοί στα Εξάρχεια κλπ έχουν μειωθεί.

Ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε «φθηνά κολπάκια» τις κατηγορίες περί ανοχής στην βία και την παραβατικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης και υποστήριξε πως το όλο θέμα οφείλεται στο ότι «οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν γίνονται πια υπό τις τηλεοπτικές κάμερες, κάτι που δεν βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια».

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες στη δικαιοσύνη για τον χειρισμό των επιθέσεων του Ρουβίκωνα λέγοντας πως «είτε ακτιβιστικές ενέργειες είτε παραβατικές ενέργειες, η αστυνομία συλλαμβάνει και αναλαμβάνει η δικαιοσύνη».

«Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ», είπε ο υπουργός, ο οποίος εξήγγειλε την αγορά 400 νέων περιπολικών οχημάτων το αμέσως προσεχές διάστημα.