Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλάζει το σήμα της ΝΔ - Free Sunday
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλάζει το σήμα της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλάζει το σήμα της ΝΔ

Στην αλλαγή του σήματος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να προχωρήσει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο πλαίσιο της συσπείρωσης και της πανστρατιάς αλλά και ανοίγματος στην κοινωνία και σε πολίτες προερχόμενους από άλλους πολιτικούς χώρους ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στην εκδήλωση για τα 44α γενέθλια του κόμματος, την Πέμπτη, στο Μουσείο Μπενάκη αναμένεται να επαναφέρει το παραδοσιακό σήμα του κόμματος τον γνωστό σε όλους μας "πυρσό". Ωστόσο το νέο σήμα της ΝΔ θα ορίζει τον χώρο της παράταξης αλλά με έναν γραφιστικό τρόπο θα δείχνει ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι το νέο σήμα θα μπορεί να διαφοροποιείται γραφιστικά αναλόγως της χρήσης του.

Υπενθυμίζεται ότι το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, ο πυρσός είχε βγει και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας αντιδράσεις σε παραδοσιακούς οπαδούς και στελέχη.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν,  οι πρώην πρόεδροι του κόμματος και Πρωθυπουργοί, πρώην και νυν βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πρώην υπουργοί, στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου 74» που έχουν έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους.