Καμμένος καλεί Παπαχριστόπουλο να παραιτηθεί πριν ψηφίσει το πρωτόκολλο για τα Σκόπια - Free Sunday
Καμμένος καλεί Παπαχριστόπουλο να παραιτηθεί πριν ψηφίσει το πρωτόκολλο για τα Σκόπια

Καμμένος καλεί Παπαχριστόπουλο να παραιτηθεί πριν ψηφίσει το πρωτόκολλο για τα Σκόπια

Να παραιτηθεί πριν ψηφίσει για την κύρωση του πρωτοκόλλου για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ζήτησε από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος διευκρίνισε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα διαγράψει τον βουλευτή.«Αν μέχρι αύριο το πρωί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραιτηθεί από βουλευτής, τότε θα διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ πρόσθεσε ότι «ο κ. Παπαχριστόπουλος αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει υποσχεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής να ψηφίσει το πρωτόκολλο» για να υπογραμμίσει «δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ να εκτελέσει την Μακεδονία».


Αν παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος τη έδρα καταλαμβάνει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουικ.

«Να αναλάβει την ευθύνη ο πρωθυπουργός και ο Κουίκ για την ψήφιση του πρωτοκόλλου» είπε ο κ.Καμμένος ο οποίος κάλεσε τον κ.Κουίκ «να πάρει απόφαση αν θα είναι μέλος της ομάδας των αποστατών. Αν δηλαδή με προτροπή του Πρωθυπουργού και ανταλλαγή της ψήφου του με θέση στο Υπουργείο θα μπει στο πάνθεον της κυβέρνησης των αποστατών κι αν ο Πρωθυπουργός θα συνεχίσει και με τον κ. Κουίκ αυτό που έκανε με την κυρία Κουντουρά».