Νέο Volkswagen e-Golf από 38.800 ευρώ - Free Sunday
Νέο Volkswagen e-Golf από 38.800 ευρώ

Νέο Volkswagen e-Golf από 38.800 ευρώ

Έκθεση εικόνων

H Volkswagen, πρωτοπόρος στις αλλαγές και τις νέες τάσεις της αυτοκίνησης, επενδύει στρατηγικά στην ηλεκτροκίνηση. Συγκεκριμένα, το νέο e-Golf, με σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία από τον προκάτοχό του, αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα της νέας στρατηγικής της μάρκας και είναι το όχημα που δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης.

Ο εξελιγμένος ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 136 PS (100 kW), με μέγιστη απόδοση ροπής 290 Νm. Η επιτάχυνση (0-80 χλμ./ ώρα) ολοκληρώνεται σε 6,9’’ (0-100 χλμ./ ώρα σε 9,6’’) ενώ η μέγιστη ταχύτητα έχει αυξηθεί στα 150 χλμ./ ώρα. Η μέση κατανάλωση ενέργειας διατηρείται στις 12,7kWh/100km. Το νέο e-Golf εξοπλίζεται με τα πλέον προηγμένα, ευφυή συστήματα υποβοήθησης και ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Η μεγαλύτερη κατά 50% αυτονομία, μέχρι 300 χιλιόμετρα (New European Driving Cycle- NEDC) επιτυγχάνεται χάρη στη νέα μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 35,8 kWh, καθιστώντας στην πράξη την ηλεκτροκίνηση πιο ρεαλιστική από ποτέ. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+), το νέο e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Σε σημείο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η μπαταρία φορτίζεται κατά 80% σε διάστημα 45 λεπτών ενώ απαιτούνται λιγότερες από 6 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας σε Wallbox εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7,2kW.

Tο νέο e-Golf είναι παγκοσμίως το πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων αναφορικά με τα συστήματα Ενημέρωσης & Ψυχαγωγίας. Στον βασικό του εξοπλισμό διαθέτει τo κορυφαίο σύστημα Infotainment Discover Pro, με έγχρωμη οθόνη αφής 9,2’’ και λειτουργία ανέπαφου χειρισμού Gesture Control. Με τις πρωτοποριακές Mobile Online Yπηρεσίες Car-Net της Volkswagen, το νέο e-Golf είναι περισσότερο συνδεδεμένο από ποτέ.

Ο πλήρως ψηφιακός και διαδραστικός πίνακας οργάνων Active Info Display απεικονίζει τις εξειδικευμένες ενδείξεις του πίνακα οργάνων του e-Golf (μετρητή ενέργειας, επίπεδο ανάκτησης ενέργειας, επίπεδο φόρτισης κτλ.) ενώ ανάλογα με τις ανάγκες μπορούν να ενσωματωθούν επιπλέον πληροφορίες όπως για την πλοήγηση ή τα συστήματα υποβοήθησης.