Νέα BMW X7: οι πρώτες φωτογραφίες της - Free Sunday
Νέα BMW X7: οι πρώτες φωτογραφίες της

Νέα BMW X7: οι πρώτες φωτογραφίες της

 

Η X7, το νέο κορυφαίο SUV της BMW, θα παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη της νέας χρονιάς και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν το 2019, ενώ ήδη κατασκευάζονται τα μοντέλα προπαραγωγής της στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Spartanburg των ΗΠΑ.

Τα αυτοκίνητα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για εκτεταμένες δοκιμές, για τα crash test και τις εγκρίσεις τύπου, ενώ με την ευκαιρία η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες -από τη γραμμή παραγωγής και με πολύ καμουφλάζ από το δρόμο.

Το μήκος της Χ7 θα φτάνει τα 5,20 μέτρα (+30 εκατοστά σε σχέση με την X5) και η βάση της θα είναι το πλαίσιο CLAR, που χρησιμοποιείται ήδη τις σειρές 7 και 5 και στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί και στην καινούργια X5.

Η εικόνα της θα ακολουθεί τις σύγχρονες γραμμές των πρόσφατων SUV της μάρκας, αλλά θα είναι πιο ογκώδης. Εμφανώς μεγαλύτερα θα είναι και τα «νεφρά» στη μάσκα, ενώ θα υπάρχει και πολύ χρώμιο.

Ο βασικός κινητήρας του πολυτελούς SUV θα είναι ο ανανεωμένος bi-turbo V8 των 4.400 κυβικών της γερμανικής εταιρείας, ενώ τη γκάμα θα συμπληρώνουν και τα άλλα σύνολα που δίνουν το παρόν στην Χ5, μαζί με μια υβριδική έκδοση. Ο V12 της σειράς 7 δεν θα είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για την αρχή.