Honda Insight: πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ για την 3η γενιά του - Free Sunday
Honda Insight: πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ για την 3η γενιά του

Honda Insight: πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ για την 3η γενιά του

H νέα γενιά του υβριδικού Honda, του Insight, θα δώσει το παρόν στις αρχές της χρονιάς στην έκθεση του Ντιτρόιτ και μάλιστα ως πρωτότυπο, παρόλο που οι διαφορές από το μοντέλο παραγωγής -θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2018- αναμένονται ελάχιστες.

Το 3ο κατά σειρά Insight, που θα κατασκευάζεται μαζί με το Civic και CR-V στο εργοστάσιο της Honda στο Greensburg της Indiana, έχει πολλά κοινά με την έκδοση σεντάν του Civic σεντάν και βέβαια δεν θυμίζει σε τίποτα ούτε το ιδιόμορφο τρίθυρο της 1ης γενιάς αλλά ούτε και το πεντάθυρο της 2ης.

Τα δεδομένα για το υβριδικό σύστημα πρόωσης θα ανακοινωθούν στην επίσημη πρεμιέρα του, αλλά είναι βέβαιο πως θα πρόκειται για την καινούργια διάταξη που ήδη χρησιμοποιείται στο αμερικάνικων προδιαγραφών Accord και τα Clarity και CR-V Hybrid.

Το εσωτερικό αναμένεται άνετο, ενώ στο σχεδιασμό ξεχωρίζει η ελεύθερη, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, από την οποία θα ελέγχονται τα πάντα που έχουν σχέση με το infotainment, τη διασύνδεση και τα συστήματα υποβοήθησης.