"Έφυγε" ο Τζίμης Πανούσης (videos) - Free Sunday
"Έφυγε" ο  Τζίμης Πανούσης (videos)

"Έφυγε" ο Τζίμης Πανούσης (videos)

 

Περίπου στις 15:30, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Τζίμης Πανούσης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Στον «Ερυθρό Σταυρό» έγιναν προσπάθειες ανάνηψης όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον τραγουδοποιό και ηθοποιό Τζίμη Πανούση που έγινε γνωστός για τη σάτιρα, το καυστικό χιούμορ και την αθυροστομία του.

Πως τον αποχειρέτησαν φίλοι, καλλιτέχνες και πολιτικοί:

 

 

Rest In Peace ......

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

 

Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτογραφία σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω...Δεν πειράζει...Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσυ ξερεις...!!! Bon Voyage Θεά μου...!!! #TzimisPanousis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις

Απόσπασμα από την εκπομπή ''Προφίλ'' με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στον ΑΝΤ1, όπου ο καλλιτέχνης δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού.

Συνέντευξη στο MyPortal.gr Web TV

 

The 2Night Show - Τζίμης Πανούσης - 9/12/2015