Τι, ποιος, που, πότε και γιατί... - Free Sunday
Τι, ποιος, που, πότε και γιατί...

Τι, ποιος, που, πότε και γιατί...

Παραιτήθηκε η οικιακή βοηθός του Γουίλιαμ και της Κέιτ

Κουρασμένη από τις απαιτήσεις, η οικιακή βοηθός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον παραιτήθηκε από τη δουλειά της, παρά τον μισθό των 40.000 ευρώ τον χρόνο που λάμβανε. Η 35χρονη Σάντι Ράις, η οποία εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο σπίτι του ζευγαριού στο Νόρφολκ, καθαρίζοντας, μαγειρεύοντας και κάνοντας τα απαραίτητα ψώνια για το νοικοκυριό, υπέβαλε την παραίτησή της. Το ζευγάρι ήθελε η Ράις να περνά περισσότερο χρόνο στο παλάτι του Κένσινγκτον. «Δεν είχε μια φυσιολογική ζωή εκτός δουλειάς. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή της, την έχασαν» λέει πηγή από το παλάτι. H 35χρονη προηγουμένως εργαζόταν για το πριγκιπικό ζεύγος της Νορβηγίας, που σημαίνει πως γνώριζε από εστεμμένες υποχρεώσεις.


Αυτός είναι πρώην!

Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ της Νταϊάν Κρούγκερ και του Τζόσουα Τζάκσον μετά τον χωρισμό τους έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης. Ο Αμερικανός ηθοποιός έδειξε δημόσια την υποστήριξή του στην πρώην σύντροφό του με ένα όμορφο post στο Instagram μετά τη βράβευση της Γερμανίδας σταρ στις Κάννες. «Yes she Cannes» έγραψε ο Τζάκσον. «Έχοντας δει την ακεραιότητα και την αφοσίωση που δίνεις σε κάθε δουλειά, είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω να παίρνεις την αναγνώριση που σου αξίζει. Το μόνο ερώτημα είναι γιατί τους πήρε τόσο καιρό! Συγχαρητήρια #dianekruger».


Εξόργισε η Κιμ

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, επώνυμοι, συμπεριλαμβανομένης της Γκράντε, χρησιμοποίησαν τα social media για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στα θύματα και στις οικογένειές τους. Ανάμεσά τους και η Κιμ Καρντάσιαν, που έγραψε στο Twitter: «Οι συναυλίες είναι ένα μέρος όπου μπορείς να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις. Είναι τόσο τρομακτικό να μην μπορείς να νιώθεις ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο. @arianagrande σε αγαπώ». Η φωτογραφία που διάλεξε, ωστόσο, να συνοδεύσει το post, με την ίδια να χορεύει με την Γκράντε, εξόργισε τους followers. Το tweet ήταν ενεργό μέχρι κάποια ώρα, ενώ η Καρντάσιαν το έχει πλέον διαγράψει.

Η Μελάνια στο πλευρό του Δημήτρη

Ο τρίχρονος Δημήτρης είχε μεταφερθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από το Ωνάσειο στη Ρώμη, στο παιδιατρικό νοσοκομείο Bambino Gesù, περιμένοντας μόσχευμα για μεταμόσχευση καρδιάς. Την περασμένη Τετάρτη η επέμβαση έγινε με επιτυχία. Ωστόσο, μία μέρα νωρίτερα είχε έναν απρόσμενο επισκέπτη, τη Μελάνια Τραμπ. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι βρέθηκε μόσχευμα. «Μόλις έφτασα στο Βέλγιο, έμαθα ότι βρέθηκε δότης για το μικρό αγόρι που επισκέφθηκα» ανέφερε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. «Του διάβασα ένα παραμύθι και του κράτησα το χέρι πριν από μερικές ώρες και τώρα η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά για τα νέα αυτά». Η φωτογραφία που η ίδια ανάρτησε στο Twitter και στην οποία φαίνεται να κάθεται δίπλα του και να του κρατά το χέρι έκανε τον γύρο του κόσμου. Τα αμερικανικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να προβάλουν την ιστορία: «Θαύμα στην Ιταλία» έγραψε το FOX, ενώ ο εκφωνητής του CNN συγκινήθηκε αναφερόμενος στην υπόθεση.

Κρητικιά Μις Υφήλιος

Μια 24χρονη κούκλα Κρητικιά αναδείχθηκε Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στην Ατλάντα στην Αμερική. Η Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, συμμετείχε στα παγκόσμια καλλιστεία Ms Transcontinental International και αναδείχθηκε Μις Υφήλιος 2017. «Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international. Δεν πιστεύω στα μάτια μου, είμαι πολύ χαρούμενη, σας ευχαριστώ όλους» έγραψε η Κωνσταντίνα στο Facebook και ανέβασε φωτογραφία με το στέμμα της αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καλλιστείων.

Νέο αμόρε για τη Σκάρλετ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει χωρίσει εδώ και πέντε μήνες από τον Γάλλο σύζυγό της, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο έρωτας της ξαναχτύπησε την πόρτα. Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός εθεάθη με τον Αμερικάνο παρουσιαστή και κωμικό Κόλιν Τζοστ. Μπορεί η ίδια να μην έχει κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο το «Page Six» επιμένει ότι οι δυο τους σε πάρτι μετά το «Saturday Night Live» του Κόλιν Τζοστ ήρθαν ιδιαίτερα κοντά. Είναι θέμα χρόνου για να μάθουμε αν η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη. Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα.