7 stars που αρνούνται να παντρευτούν - Free Sunday
7 stars που αρνούνται να παντρευτούν

7 stars που αρνούνται να παντρευτούν

Τζον Κιούζακ

John Cusack

Από το πλευρό του έχουν περάσει πολλές όμορφες και διάσημες από την Αμάντα Πιτ και την Μίνι Ντράιβερ μέχρι την Λίλι Τέιλορ και την Νιβ Κάμπελ. Καμία όμως δεν τον έπεισε να αρνηθεί την εργένικη ζωή του. Στα 50 του παραμένει ελεύθερο πουλί και χωρίς παιδιά.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

H αυτοκράτειρα της αμερικανικής τηλεόρασης, πολυεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος Oprah δεν έχει παντρευτεί ποτέ αν και διατηρεί από το 1986 δεσμό με τον Στέντμαν Γκράχαμ. Πέρσι υπήρχαν φήμες πως ο Γκράχαμ της έδωσε τελεσίγραφο κάτι που έκανε την Oprah να υποχωρήσει αλλά αποδείχτηκαν ψευδείς.

Hugh Grant

grant

Ο βρετανός σταρ στα 56 του παραμένει στο κλαμπ των ανύπαντρων. Η πιο διάσημη σχέση του είχε διάρκεια 13 χρόνια και ήταν με την Elizabeth Hurley, η οποία έμεινε μαζί του παρόλο που είχε συλληφθεί με ιερόδουλη. Μάλιστα, χώρισαν με τόσο καλό τρόπο που ο Hugh έχει βαφτίσει ένα παιδί της Elizabeth.

Kylie Minogue

kylie

Η μικροσκοπική αυστραλέζα αν και πάντα είχε μακροχρόνιες σχέσεις δεν έχει ντυθεί ποτέ νυφούλα. Οι διασημότερες σχέσεις ήταν με τον front man των INXS Michael Hutchence και τον γάλλο ηθοποιό Olivier Martinez (2002-2007).

Winona Ryder

5

Η Winona έχει κάνει δύο από τους διασημότερους αρραβώνες της show biz με τον Johnny Depp τη δεκαετία του ‘90 και τον frontman των Soul Asylum Dave Pirner, αλλά κανένας δεν κατέληξε σε γάμο. Είχε, επίσης, σχέση με τον Matt Damon.

 Al Pacino

pacino

Είναι ένα από τα μεγαθήρια της κινηματογραφικής βιομηχανίας και από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο. Κι ενώ έχει τέσσερα παιδιά δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Mat Dillon

7
Melanie Griffith, Roberta Mastromichele, Eliza Dushku, Denise Richards, Cameron Diaz, Heather Graham, Diane Lane, Brooke Shields, Ellen Barkin. Μερικές μόνο από τις κυρίες που βρέθηκαν στο πλευρό του Mat. Καμία , όμως, σύζυγος. Εργένης ακόμα στα 53 του.