Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI STAR WARS

THE LAST JEDI

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ράιαν Τζόνσον ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαρκ Χάμιλ, Κάρι Φίσερ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άντι Σέρκις, Λουπίτα Νιόνγκο, Ντόμναλ Γκλίσον, Λόρα Ντερν, Μπενίτσιο ντελ Τόρο ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 152΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon

Στο «Star Wars: Οι τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm η ιστορία των Skywalkers συνεχίζεται, καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η δύναμη ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΟΒΑΡΥ

I’M NOT MADAME BOVARY

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζιάογκανγκ Φενγκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ζενγιούν Λιου ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπίνγκμπινγκ Φαν, Τάο Γκούο, Πενγκ Ντα ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 128΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Weird Wave Για να αποκτήσουν ένα διαμέρισμα που παρέχει το κράτος στους νέους που παραμένουν ανύπαντροι, η Λι και ο σύζυγός της παίρνουν ψεύτικο διαζύγιο. Μετά το διαζύγιο, όμως, ο άντρας μετακομίζει στο διαμέρισμα με μια άλλη γυναίκα, την οποία παντρεύεται. Εξαπατημένη και ντροπιασμένη, η Λι θα ξεκινήσει έναν ατελείωτο δικαστικό αγώνα για να αποδείξει τη δολοπλοκία του συζύγου της και να αποκαταστήσει τη χαμένη της τιμή. Από το μικρό χωριό όπου ζει, η μάχη της θα φτάσει μέχρι τα υψηλότερα κυβερνητικά κλιμάκια, στο Πεκίνο. Βασισμένη στο βιβλίο του Ζενγιούν Λιου, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, η ταινία εξετάζει τις συγκρούσεις που προκύπτουν όταν μια κοινωνία εξαρτημένη από ένα σύστημα χάριτος και προσωπικών εξυπηρετήσεων εξελίσσεται σε μια κοινωνία που υπακούει σε ένα συστημικό κράτος δικαίου. Η ηρωίδα χειρίζεται την αντιπαράθεσή της με τον πρώην σύζυγό της χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει για να αποκαλύψει τη σημασία του κανόνα δικαίου σε μια σύγχρονη κοινωνία. Ενώ ο πρωτότυπος κινεζικός τίτλος, «Δεν είμαι η Παν Τζιλιάν», είναι μια αναφορά στη μυθική φιγούρα της κινεζικής λογοτεχνίας, αρχέτυπο της σατανικής γυναίκας, ο διεθνής τίτλος χρησιμοποιεί ένα άλλο όνομα, που στη δυτική κουλτούρα συμβολίζει την άπιστη γυναίκα και σύζυγο, αυτό της Μαντάμ Μποβαρύ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΣΙΑ

SANTA & CIE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέν Σαμπά ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλέν Σαμπά, Πιο Μαρμάι, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Οντρέι Τοτού, Μπρούνο Σάντσες, Λουίζ Σάμπα, Νταβίντ Μαρσέ, Γκρεγκουάρ Λουντί ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ Πάνου Μουζουράκη ΔΙΑΡΚΕΙΑ 104΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon

Ενώ όλες οι προετοιμασίες του Αϊ-Βασίλη για τα Χριστούγεννα δουλεύουν ρολόι, λίγες μέρες πριν από την παραμονή τα πάντα καταρρέουν. Τα 92.000 ξωτικά του Αϊ-Βασίλη ξαφνικά αρρωσταίνουν το ένα μετά το άλλο και σταματά η παραγωγή των παιχνιδιών. Το πλήγμα είναι μεγάλο. Ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Με τα Χριστούγεννα να κινδυνεύουν, ο Αϊ-Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει 92.000 βιταμίνες για να γιατρευτούν τα ξωτικά του. Τα πράγματα όμως εκεί δεν είναι τόσο εύκολα όσο περίμενε και σύντομα συνειδητοποιεί πως θα χρειαστεί βοήθεια για να φέρει εις πέρας το καθήκον του, να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου.