Nomads VS Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική μάχη της χρονιάς είναι απόψε - Free Sunday
Nomads VS Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική μάχη της χρονιάς είναι απόψε

Nomads VS Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική μάχη της χρονιάς είναι απόψε

  • TV

Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" του Σκάι και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ καλά. Με 34,2% στο γενικό σύνολο και 31,2% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15 - 44 χρόνων τα ελληνικά ταλέντα έκαναν δυναμικό ξεκίνημα. Το ζήτημα είναι αν αυτό θα συνεχιστεί και απόψε που είναι η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης "Nomads" στον Αντ1. 

Το σόου ήταν συμπαθητικό, όχι τέλειο ούτε πολύ ιδιαίτερο. Ο Γιώργος Λιανός ήταν καλός στην παρουσίασή του με το γνωστό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει η κριτική επιτροπή ωστόσο ήταν κάπως χλιαρή. Καπουτζίδης, Τανιμανίδης και Μπακοδήμου, περιμέναμε να απογειώσουν το σόου από την πρώτη ημέρα προβολής του κάτι που δεν συνέβη. Ενώ ο κάθε ένας ξεχωριστά σαν παρουσιαστής είναι καλός, στο εν λόγω σόου φάνηκε προς το παρόν ότι η σύνθεση της επιτροπής δεν κολλάει σε τηλεοπτικό επίπεδο. Αν και είναι αρχή ακόμα ωστόσο θα έπρεπε το πρώτο επεισόδιο να είναι απογειωτικό για να μπορέσει να αντιμετωπίσει αν μη τι άλλο το σημερινό "Nomads" που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ως κάτι ολοκαίνουργιο. 

Στις 21:00 πρόκειται να ξεκινήσει το "Nomads" όπου οι 21 παίκτες βρίσκονται ήδη στο Παλαουάν των Φιλιππίνων μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την παραγωγή του ριάλιτι. Σήμερα θα γνωρίσουμε παίκτες και ομάδες καθώς επίσης θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο αγώνισμα που θα καθορίσει που ακριβώς να διαμείνει η κάθε ομάδα. Στη βίλα, στο ψαροχώρι ή στην ερημική παραλία; Το ριάλιτι σόου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:00 και μένει να δούμε τι θα δείξουν τα νούμερα τηλεθέασης. Θα καταφέρει άραγε να προσεγγίσει την περσινή επιτυχία του "Survivor";