H Ηλέκτρα «έφαγε» και τον Σελίμ στο Master Chef- οργή στο Twitter - Free Sunday
H Ηλέκτρα «έφαγε» και τον Σελίμ στο Master Chef- οργή στο Twitter

H Ηλέκτρα «έφαγε» και τον Σελίμ στο Master Chef- οργή στο Twitter

  • TV

 Είναι η ερασιτέχνης του Master Chef, αφού ούτε σπουδές μαγειρικής έχει ούτε επαγγελματική πείρα. Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη αποδεικνύεται σκληρό καρύδι έστω με βοήθεια… από την εξέδρα καθώς σώθηκε για Τρίτη φορά από τους κριτές.

Η Ηλέκτρα στα τεστ δημιουργικότητας αποδεικνύει έλλειψη φαντασίας παρουσιάζοντας μέτρια πιάτα που την φέρνουν υποψήφια για αποχώρηση. Σε εκείνη τη φάση ο διαγωνισμός επιτρέπει την λεκτική βοήθεια από τους συμπαίκτες της.  Και ποιους συμπαίκτες. Τον Τιμολέοντας Διαμαντίδη και τον Σάββα Ληχανίδη δύο από τα φαβορί για τον τίτλο, εξοργίζοντας τους μάλιστα επειδή δεν μπορούσε να ξεχωρίσει το φρέσκο από το ξερό κρεμμύδι, το τσέρκι και το τσίλερ.

Χθες στην διαδικασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι ανταγωνίστηκαν στο φρικασέ. Η Ηλέκτρα πήρε από τον Τιμολέοντα και τον Σάββα τόσο λεπτομερείς οδηγίες που αφορούσαν ακόμα και το αλάτι ή την ποσότητα του λαδιού, εξοργίζοντας τους παίκτες του Twitter αλλά και τους κριτές, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από την μία την ξευτίλισαν, από την άλλη την κράτησαν στο παιχνίδι.

«Ηλέκτρα, εγώ κι εσύ, πάμε στην κουζίνα του MasterChef να μας ξανακάνεις το πιάτο. Χωρίς την βοήθεια κανενός…», της είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς κι εκείνη πάγωσε. Τα υπόλοιπα σχόλια που ακούστηκαν;

«Ακόμα και το λάδι στο τέλος το έβαλε μετά από καθοδήγηση…»

«Αν δεν υπήρχε ο εξώστης θα έκανες τέτοιο πιάτο;»

Σύμφωνα, πάντως με τους κριτές το πιάτο της ήταν απολαυστικό. Και καθώς η Ηλέκτρα δεν έκανε κάτι που παρέβαινε τους κανόνες «θυσίασαν» τον Σελίμ Σελτζούκ, τον 39χρονο Τούρκο κουρδικής καταγωγής που έχει κλέψει τη συμπάθεια όχι μόνο του κοινού αλλά και των κριτών.

«Θα είναι απώλεια», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τον Σελίμ, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε: «Ήδη μας έχει λείψει νομίζω».

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν το φετινό Master Chef στημένο παιχνίδι, αφού από την περασμένη αποχώρηση οι τηλεθεατές είχαν αρχίσει να απορούν με την παραμονή της Γωγώς μιας και όχι τόσο καλής μαγείρισσας εν αντιθέσει με τον Μάριο, που τελικά και αποχώρησε.

Μερικά από τα σχόλια στο twitter: