Ικανοποιημένοι στο Open από την πρεμιέρα Στάη - Free Sunday
Ικανοποιημένοι στο Open από την πρεμιέρα Στάη

Ικανοποιημένοι στο Open από την πρεμιέρα Στάη

  • TV

Στο 11,4% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό, κινήθηκε από τις 19:00 έως τις 19:45 η τηλεθέαση του OPEN στην πρεμιέρα του κεντρικού ελτίου ειδήσεων, με την Έλλη Στάη, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen

Τα ποσοστά δείχνουν να ικανοποιούν στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, αν και στην πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα θα ήθελαν να είχαν σημειώσει υψηλότερες πτήσεις.

Στη συνέχεια, από τις 20:00 έως τις 25:59 το Open TV σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό. Για να γίνει μια σύγκριση, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στην ίδια ζώνη προγράμματος (από τις 20:00 έως τις 25:59) είχε σημειώσει 6,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό.

Ο πρώτος ρεπόρτερ που βγήκε στον «αέρα» ήταν ο Μιχάλης Ιγνατίου από τις ΗΠΑ για τα ύποπτα δέματα που εντοπίστηκαν στα γραφεία του CNN αλλά και στις οικίες της Χίλαρι Κλίντον και του Μπάρακ Ομπάμα.

Επίσης, παρουσιάστηκε η αποκάλυψη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και το στρατοδικείο που έρχεται τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ανώτερούς τους