«Η Θεωρία των Πάντων» έρχεται στα Novacinema (trailer) - Free Sunday
«Η Θεωρία των Πάντων» έρχεται στα Novacinema (trailer)

«Η Θεωρία των Πάντων» έρχεται στα Novacinema (trailer)

  • TV
«Η Θεωρία των Πάντων» βασίζεται στη βιογραφία του κορυφαίου φυσικού Stephen Hawking. Στην ταινία, αποτυπώνεται η μάχη του επιστήμονα με τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η συμβολή του στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και η γνωριμία με την πρώτη του σύζυγο η οποία τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια της ζωής του για να μπορέσει εκείνος να επικεντρωθεί στο επιστημονικό του έργο.

Η ταινία ξεχωρίζει για την πολυσυζητημένη ερμηνεία του Eddie Redmayne για την οποία κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το SAG ‘Α Ανδρικού ρόλου. Τον Eddie Redmayne πλαισιώνει επάξια η Felicity Jones, με μια συγκλονιστική ερμηνεία στο ρόλο της Jane, συζύγου του Stephen Hawking, για τον οποίο απέσπασε και η ίδια υποψηφιότητα για Όσκαρ ’Α Γυναικείου Ρόλου. «Η Θεωρία των Πάντων» ήταν υποψήφια και σε άλλες κατηγορίες για Όσκαρ, όπως αυτές της Καλύτερης Ταινίας, του Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου και της Μουσικής. Παράλληλα, ήταν υποψήφια για την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μουσικής για τον συνθέτη Johan Johanson. 

Η ταινία, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Δείτε εδω το trailer