H Ελπίδα έφυγε ...από τον Τραμπ - Free Sunday
H Ελπίδα έφυγε ...από τον Τραμπ

H Ελπίδα έφυγε ...από τον Τραμπ

Την αποχώρηση της 29χρονης Χόουπ Χικς από τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, επιβεβαίωσε χθες ο πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος απέδωσε την απόφαση στην ολοκλήρωση του ρόλου της.

«Η Χόουπ είναι μια εξαιρετική γυναίκα και έκανε πολύ καλή δουλειά την τελευταία τριετία. Είναι πανέξυπνη, προνοητική, ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Θα μου λείψει η παρουσία της στο πλευρό μου αλλά όταν με προσέγγισε και μου εξέφρασε την επιθυμία να εκμεταλλευτεί κάποιες άλλες ευκαιρίες, έδειξα απόλυτη κατανόηση. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε σχετική δήλωσή του.

 

Τη θλίψη τους για την παραίτηση της Χικς εξέφρασαν επίσης η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία της ευχήθηκε καλή επιτυχία «με βαριά καρδιά αλλά απίστευτη ευγνωμοσύνη» και η έμπιστη σύμβουλος του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, η οποία έγραψε ότι την αγαπάει και ότι θα της λείψει.Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή του CNN, ο Τραμπ επεπληξε σε πολύ έντονους τόνους την διευθύντρια επικοινωνίας του επειδή παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής της 9ώρης κατάθεσής στο πλαίσιο της έρευνας για την εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές ότι, ορισμένες φορές, λέει «αθώα ψεματάκια» για τον πρόεδρο αλλά όσα έχει δηλώσει για τη Ρωσία είναι απόλυτα ακριβή.Σύμφωνα με την πηγή του CNN, αυτό προκάλεσε την οργή του Τραμπ ο οποίος την αποκάλεσε ανόητη. «Πώς μπόρεσες να φερθείς τόσο ηλίθια» φέρεται να της είπε, με πολλούς να εικάζουν ότι αυτή η φράση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Χικς και ώθησε την 29χρονη στην απόφαση να αποχωρήσει.