H Μόνικα Λιουίνσκι αποχωρεί από συνέντευξη και καλεί τις γυναίκες να υπερασπίζονται το αφήγημα τους - Free Sunday
H Μόνικα Λιουίνσκι αποχωρεί από συνέντευξη και καλεί τις γυναίκες να υπερασπίζονται το αφήγημα τους
Η στιγμή της αποχώρησης της κ.Λιουίνσκι μετά την ερώτηση που την ενόχλησε

H Μόνικα Λιουίνσκι αποχωρεί από συνέντευξη και καλεί τις γυναίκες να υπερασπίζονται το αφήγημα τους

Στην παραβίαση της συμφωνίας για τις ερωτήσεις τις οποίες θα δεχόταν κατά τη συνέντευξη που θα έδινε στο Ισραήλ, απέδωσε η Μόνικα Λιουίνσκι, την αποχώρηση της από τον χώρο της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο περιμένει μία συγγνώμη από τον πρώην πρόεδρο Κλίντον.

«Υπήρχαν σαφείς παράμετροι για το τι θα συζητηθεί και τι όχι. Στην πραγματικότητα η δημοσιογράφος μου είχε θέσει την ίδια ερώτηση την προηγουμένη, όταν συναντηθήκαμε. Τότε είχα πει ότι είναι εκτός ορίων», ανέφερε η Λιουίνσκι στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, στην οποία εξήγησε ότι έφυγε «διότι τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι γυναίκες να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μην επιτρέπουν σε άλλους να ελέγχουν το αφήγημά τους».

«Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε η 45χρονη πλέον κ.Λιουίνσκι πριν αποχωρήσει από την συνέντευξη στο πλαίσιο εκδήλωσης, κατά του μπούλινγκ και τους κινδύνους των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης στην Ιερουσαλήμ, στην οποία ήταν ομιλήτρια.

Η σχέση της οποίας με τον Κλίντον όταν έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο τη δεκαετία του 1990 σχεδόν οδήγησε στην αποπομπή του.

Ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC τον Ιούνιο όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τη Λεβίνσκι, απάντησε: «Όχι. Δεν της έχω μιλήσει ποτέ, αλλά δήλωσα δημοσίως περισσότερες από μία φορές ότι λυπάμαι».