Η Μελάνια Τραμπ αναλαμβάνει να διορθώσει την εικόνα του συζύγου της στην κοινωνία - Free Sunday
Η Μελάνια Τραμπ αναλαμβάνει να διορθώσει την εικόνα του συζύγου της στην κοινωνία

Η Μελάνια Τραμπ αναλαμβάνει να διορθώσει την εικόνα του συζύγου της στην κοινωνία

Τις διορθώσεις στη δημόσια εικόνα του Ντόλαντ Τραμπ, η οποία έχει πληγεί από τις αντιφατικές και ακραίες δηλώσεις του, ανέλαβε να κάνει με την ομιλία της στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Κίβελαντ, η γεννημένη στη Σλοβενία, σύζυγος του, Μελάνια.

Σε ένα σπάνιο γεγονός,  αφού δεν συνηθίζεται να παίρνει το λόγο στα συνέδρια των κομμάτων, η υποψήφια πρώτη κυρία, η Μελάνια Τράμπ αναφέρθηκε στις αξίες που της εμφύσησαν οι γονείς της και αναφέρθηκε στο επίσημο πλέον υποψήφιο των ρεπουμπλικάνων:

"Ο συζυγος μου προσφέρει μία νέα κατεύθυνση, καλωσορίζει την αλλαγή, την ευημερία και τη μεγαλύτερη συνεργασία ανάμεσα σε λαούς και κράτη. Αυτό συμπεριλαμβάνει Χριστιανούς, Εβραίους και Μουσουλμάνους, περιλαμβάνει ισπανόφωνους, Αφροαμερικανούς και Ασιάτες, τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ντόναλντ δούλεψε με επιτυχία με ανθρώπους όλων των θρησκευμάτων και πολλών εθνών. Όσο κανείς άλλος. Είδα το ταλέντο, την επιμονή, το μυαλό που παράγει και την απλή καλοσύνη της καρδιάς που ο Θεός έδωσε στον Ντόναλντ Τραμπ", είπε η κυρία Τραμπ.

Το φόρεμα το οποίο φορούσε κατά την ομιλία της, και το οποίο είχε διαλέξει μόνη της, σε μία ώρα είχε ξεπουλήσει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια του σε λευκό και μαύρο έναντι 2.190 ευρώ