Τρέχουμε Μαραθώνιο! - Free Sunday
Τρέχουμε Μαραθώνιο!

Τρέχουμε Μαραθώνιο!

Αυτή την Κυριακή σηκωνόμαστε από τον καναπέ και βάζουμε στη ζωή μας την άσκηση, συμμετέχοντας με περισσότερους από 50.000 δρομείς στις διαδρομές του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Χάρη στη μεγάλη εκστρατεία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και του ΣΕΓΑΣ, το δρομικό κίνημα γνώρισε τα τελευταία χρόνια μεγάλη άνθηση στην πατρίδα μας.

Το τρέξιμο, όπως και κάθε μορφή άσκησης, μαζί με την υγιεινή διατροφή, τη διακοπή του καπνίσματος, το τακτικό τσεκάπ και τους εμβολιασμούς (μικρών και μεγάλων), αποτελούν το πεντάπτυχο της εκστρατείας «Μεγαλώνουμε με Υγεία» που υλοποιείται από την Pfizer, κάνοντας την πρόληψη πράξη, σύμφωνα με τη διαχρονική θεωρία του Ιπποκράτη.

Κι επειδή το τρέξιμο είναι συνυφασμένο με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, η διεξαγωγή του Μαραθωνίου αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας μέσα από δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

Ενδεικτικά, η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Gap, που διαθέτει στην αγορά τη σειρά των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, έχει ετοιμάσει ένα application για τη διάρκεια του Μαραθωνίου μέσα από το οποίο θα στηρίξει τις δράσεις της Ομάδας Αιγαίου στα ακριτικά νησιά της πατρίδας μας, μετατρέποντας τα χιλιόμετρα που θα καλυφθούν στο application σε μίλια για την Ομάδα. Δύο από τις πιο αγαπημένες πολυβιταμίνες EVIOL, η MultiVitamin Energy Plus και η Echinacea & Vitamin C, μας θυμίζουν ότι είναι στο χέρι μας να προσφέρουμε τόνωση, ενέργεια και προστασία από το κρύο στον οργανισμό μας.