5 διάσημοι ηθοποιοί που είναι παιδιά επίσης διάσημων ηθοποιών - Free Sunday
5 διάσημοι ηθοποιοί που είναι παιδιά επίσης διάσημων ηθοποιών

5 διάσημοι ηθοποιοί που είναι παιδιά επίσης διάσημων ηθοποιών

Kate Hudson

kate and goldie

 

Η Kate Hudson έγινε γνωστή το 2001 με το ρόλο της στην ταινία Σχεδόν Διάσημοι, για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Ωστόσο, στο σπίτι τω Hudson βραβείο Όσκαρ υπάρχει και αυτό ανήκει στην μητέρα της Goldie Hawn, που το κέρδισε το 1969 στην ταινία Cactus Flower. Ο πατέρας της Kate, Bill, ήταν επίσης ηθοποιός. Εγκατέλειψε την Goldie και τα παιδιά τους όταν ήταν αυτά μικρά. Την ανατροφή τους ανέλαβε ο επόμενος της σύζυγος, ο επίσης ηθοποιός Kurt Russell. Οι σχέσεις της Kate με τον βιολογικό της πατέρα είναι κάκιστες. Τόσο που την ημέρα του πατέρα εκείνη ανάρτησε μια φωτογραφία της που την απεικονίζει σε παιδική ηλικία στην αγκαλιά του Russel.

Angelina Jolie

Jon Voight Angelina Jolie

H Angelina Jolie είναι κόρη του αμερικανού ηθοποιού Jon Voight. Πατέρας και κόρη είναι βραβευμένοι και οι δυο με Όσκαρ ερμηνείας, Β’ Γυναικείου ρόλου εκείνη Ά Αντρικού εκείνος. Αυτό είναι ένας από τους λόγους που η Angelina δεν θέλησε να ξεκινήσει την καριέρα της με το επώνυμο του πατέρα της. Αυτός και το γεγονός πως οι σχέσεις τους ήταν πάντα τεταμένες –κυρίως γιατί η Angelina δεν τον συγχώρησε ποτέ για τον τρόπο που φέρθηκε στη μητέρα της. Μάλιστα όταν η Angelina προχώρησε σε μαστεκτομή ο πατέρας της έμαθε την είδηση από τα media. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η 41χρονη ηθοποιός έχει πλέον καλές σχέσεις με τον 78χρονο πατέρα της και οι δυο τους περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Η τελευταία τους συνάντηση όπου ήταν και τα 6 παιδιά της Angelina έγινε σε ένα sushi restaurant στο Beverly Hills. Aυτό που προκαλεί εντύπωση, σύμφωνα με το "Hollywood Life" είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, ο πρώην πλέον σύζυγος της Angelina, Brad Pitt προσπαθούσε να αποκατασταθεί η τεταμένη σχέση μεταξύ πατέρα και κόρης, η οποία από το 2002 όπως είχε πει δημοσίως η Angie είχε «σοβαρά ψυχικά προβλήματα». Στο δημοσίευμα προσθέτουν ότι φαίνεται αυτό το διάστημα η ίδια να στρέφεται προς τον πατέρα της, καθώς έχει ανάγκη από στήριξη λόγω του διαζυγίου.

Dakota Johnson

dakota johnson

Η σόουμπιζ είναι γραμμένη στα... γονίδια της σέξι Αναστάζια του «50 αποχρώσεις του γκρι», κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson αλλά και εγγονής της αγαπημένης πρωταγωνίστριας του Alfred Hitchcock, Tippi Hedren. Η Melanie και ο Don είναι από τα ιδιαίτερα εκείνα ζευγάρια που παντρεύτηκαν δύο φορές! Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 14 χρονών και παντρεύτηκαν όταν έκλεισε τα 18. Ωστόσο χώρισαν πριν ο γάμος κλείσει χρόνο το 1976, αλλά ξανάσμιξαν μια δεκαετία μετά και ξαναπαντρεύτηκαν το 1989.Η Melanie Griffith είναι κόρη της Tippi Hedren. Της απόλυτης ξανθιάς στις ταινίες του  Alfred Hitchcock. Στο βιβλίο της «Tippi: A memoir» η 87χρονη πλέον ηθοποιός ισχυρίζεται πως δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινία «Τα πουλιά» και ότι οι υπόλοιποι ηθοποιοί είχαν σαφείς εντολές να μην της μιλούν. Μάλιστα, αναφέρει πως ο σκηνοθέτης επιχείρησε μια φορά να την φιλήσει μέσα στο αυτοκίνητό του, αλλά η ίδια δεν αντέδρασε αφού ήξερε πως οι κατηγορίες της θα έπεφταν στο κενό, εφόσον ο Hitchcock ήταν πολύ πιο σημαντικός στα κινηματογραφικά στούντιο από ότι εκείνη. Συνεχίζει λέγοντας πως τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Marnie», με τον σκηνοθέτη να τοποθετεί μια πόρτα ανάμεσα στο γραφείο του και το καμαρίνι της Hedren με σκοπό να την παρακολουθεί ενώ αλλάζει. Ο Hitchcock της έκανε τη ζωή δύσκολη, αρνήθηκε να υποβληθεί η ερμηνεία της στις υποψηφιότητες για Όσκαρ ή να την αφήσει να αναλάβει άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ο ίδιος εξακολουθούσε να έχει ενεργό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Kiefer Sutherland

kiefer and donald sutherland

Ηθοποιός και σκηνοθέτης ο Kiefer Sutherland γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 21 Δεκεμβρίου 1966. Ο πατέρας του είναι ο γνωστός ηθοποιός Donald Sutherland και η μητέρα του η Shirley Douglas μια καναδή ηθοποιός και κόρη σπουδαίου πολιτικού. Έδωσαν στο γιο τους το όνομα Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Trevor Sutherland που είναι δύσκολο να το θυμάται κανείς. Ο Kiefer αστειευόμενος λέει ότι ο πατέρας του είχε υποσχεθεί σε πολλούς νονούς τη βάφτιση του και έτσι του έδωσε πολλά ονόματα για να μη στεναχωρήσει κανέναν. Μετά το διαζύγιο των γονιών του το 1971 ο Kiefer μετακόμισε από το Λος Αντζελες στο Τορόντο μαζί με την μητέρα του και τη δίδυμη αδερφή του, Rachel. Ο Kiefer Sutherland δούλεψε για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε ταινία μαζί με τον πατέρα του το 2016. Οι δυό τους υποδύθηκαν πατέρα και γιο στο γουέστερν, Forsaken. «Το να δουλέψω μαζί του, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και 30 χρόνια», ανέφερε ο Kiefer. Ο ηθοποιός αναφέρει, πως επειδή όλες οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει ο πατέρας του ήταν ακατάλληλες για ανηλίκους, οπότε έπρεπε να περιμένει ως τα 18 για να τις δει. Τότε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας κάθισε και είδε όσες περισσότερες μπορούσε. «Θυμάμαι, πως ένιωθα πραγματικά άσχημα που δεν γνώριζα, όχι μόνο πόσο παραγωγικός ήταν ο πατέρας μου σαν ηθοποιός, αλλά και τι είχε πραγματικά προσφέρει στην τέχνη του κινηματογράφου», δήλωσε σε συνέντευξη του.

Josh Brolin

jAMES BROLIN JOSH BROLIN

Ο σταρ του No Country for Old Men είναι ο γιος του Αμερικανού ηθοποιού και παραγωγού που διέπρεψε τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη James Brolin. Ο James παντρεύτηκε την μητέρ του, επίσης ηθοποιό, Jane Cameron Agee μετά από γνωριμία μόλις 12 ημερών. Οι δυό τους ανέθρεψαν τους τρεις γιούς του μακριά από τα φώτα του Χόλυγουντ, σε ένα ράντσο στην Καλοφόρνια. Μάλιστα ο Josh πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν μεγάλωσε πλουσιοπάροχα καθώς οι γονείς τους έμεναν αρκετά διάστημα χωρίς ταινία ή τηλεοπτική δουλειά. Δεύτερη σύζυγος τους James Brolin είναι η τραγουδίστρια Barbra Streisand, για την οποία ο Josh εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια. Ήταν μάλιστα εκείνη που του γνώρισε την πρώτη του σύζυγο Diane Lane.