Θεσσαλονίκη, η πόλη του "περασμένα- ξεχασμένα" - Free Sunday
Θεσσαλονίκη, η πόλη του "περασμένα- ξεχασμένα"

Θεσσαλονίκη, η πόλη του "περασμένα- ξεχασμένα"

Η Θεσσαλονίκη είναι μία εξαιρετικά ερωτική πόλη, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Πριν από 6 μήνες, ο δήμαρχος της δέχτηκε μία επίθεση για την οποία καταθέτοντας στο δικαστήριο έδειξε ως υποκινητή, τον πρώην περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τον έβριζε δημόσια.

Πέντε μήνες μετά συναντήθηκαν, αντάλλαξαν ευχές και είπαν, όπως μας ενημέρωσαν δημόσια ότι είναι πια “περασμένα ξεχασμένα”.

Δηλαδή, τελικά ο Ψωμιάδης δεν ήταν τόσο ακροδεξιός και μάλλον δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία.

Πριν ένα χρόνο, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ξεκίνησε μία εκστρατεία ολόκληρη για να μην περάσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Είχε φακέλους, στοιχεία, και έκανε λόγο για χρήμα, αδιευκρίνιστης προέλευσης με το οποίο αγοράστηκε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης από τον όμιλο του κ.Σαββίδη.

Χθες ο κ.Πάιατ επισκέφθηκε το λιμάνι και όπως διαβάζω στο GrTimes.gr, “η συνάντηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα είχε χαρακτήρα εθιμοτυπικό και με αυτήν σφραγίζεται και επισήμως η νέα καλή φάση στις σχέσεις των δύο πλευρών, βάζοντας τέλος στις αμφισβητήσεις και στα σχόλια που είχαν στο παρελθόν εκφραστεί από τον κ. Πάιατ σχετικά με το νέο σχήμα που απέκτησε το πλειοψηφικό ποσοστό της ΟΛΘ Α.Ε. και ανέλαβε το μάνατζμεντ του λιμανιού”.

Δηλαδή τελικά το χρήμα δεν ήταν τόσο μαύρο και μάλλον δεν υπάρχει ρωσικός κίνδυνος να κατακτηθεί η Θεσσαλονίκη.

Περασμένα ξεχασμένα και αυτά...

Άντε με το καλό και στους επόμενους ξαφνικούς έρωτες...

Δεν αποκλείεται ενόψει δημοτικών εκλογών, να συμφιλιωθούν ο γραμματέας με τον αλήτη και η παρθένα με τον Σατανα, όπως είχε προφητικά πει ο Διονύσης Σαββόπουλος.