Από την κυτταρίτιδα στην καισαρική - Free Sunday
Από την κυτταρίτιδα στην καισαρική

Από την κυτταρίτιδα στην καισαρική

Μπάνια, παγωτά, καρπούζι, μνημόνια. Καλοκαίρι.

Κάποιος στο Twitter είχε τη φαεινή ιδέα να συσχετίσει το καλοκαίρι με την κυτταρίτιδα και τις ενδυματολογικές επιλογές. Ακολούθησε ο κακός χαμός.

Όχι.

Το μείζον ζήτημα πήρε επικίνδυνες διαστάσεις.

Και μετά ήρθε η Καρακώστα.

Σε άλλη μία από τις καθοριστικές παρεμβάσεις της στη δημόσια σφαίρα, η Εύη η Καρακώστα μας ενημέρωσε για τον τελευταίο προβληματισμό της.

 6

Όπως τα λέει η κ. Καρακώστα είναι, παιδιά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβήθηκε να θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων και πλέον θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές.

Ήδη κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος της ενοχής και παραδόθηκαν μόνοι τους.

Σε κάθε περίπτωση,

Και καλά κάνετε. Από πού κι ως πού η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει τι θέλει να κάνει με το σώμα της και πώς θα γεννήσει. Φυσιολογικός τοκετός θέλουν δεν θέλουν, αλλιώς η βία θα είναι παρούσα στην υπόλοιπη ζωή τους.

Καλή, αλλά όχι απόλυτη, καθόσον ελλιπής. Δεν μπορεί να σταθεί τέτοια κόντρα χωρίς Μιχελογιαννάκη που είναι αντίθετος με την καύση των νεκρών λόγω πιθανής επικείμενης αγιοποίησης του νεκρού και πού θα βρεις μετά τα λείψανα να κάνουν θαύματα. Είχε συμπληρώσει μάλιστα τότε ο γιατρός και βουλευτής πως παρ’ ότι το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο (που δεν μεταδίδεται), με τη δύναμη του Θεού κανείς δεν έχει κολλήσει από τη Θεία Κοινωνία.

Βέβαια, βάζοντας στην εξίσωση και την επιστημονική τοποθέτηση του γιατρού και βουλευτή Γιακουμάτου, προκύπτει και ένα ερώτημα στο οποίο δεν απάντησε η τοποθέτηση της κ. Καρακώστα.

Όπως και να ’χει,

Σε άλλα νέα, την Τετάρτη είχαμε συλλαλητήρια σε 23 πόλεις για το «Μακεδονικό». Όλα καλά με την αντίδραση στις κινήσεις της κυβέρνησης για τη βεβιασμένη και προβληματική λύση που προωθεί σε ένα εθνικό ζήτημα για το οποίο υπάρχει μεγάλη ευαισθητοποίηση σε ένα σημαντικό τμήμα των πολιτών. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα: το βασικό αίτημα των διοργανωτών των συλλαλητηρίων.

Κατά τα άλλα, οι Γερμανοί δεν τα βρήκαν με το ΔΝΤ για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και η Ελλάδα πανηγυρίζει.

Σε γενικές γραμμές η κατάσταση έχει κάπως έτσι:

Άντε, πες μας για το τρίκυκλο.

ΣΥΡΙΖΑ, για καλύτερη εφαρμογή των μνημονίων. Έστω και εν μέσω αρνητικών διεθνών συσχετισμών.

Για να τα λέμε όλα, πάντως, τουλάχιστον είμαστε πολύ μπροστά από τους Ιταλούς. Αυτοί βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια της «περήφανης διαπραγμάτευσης».

Πού ’ναι εκείνες οι ωραίες μέρες που ο πρωθυπουργός μας πήγαινε με όπλο τη γοητεία και τα επιχειρήματά του για πολιτική λύση και εισέπραττε πάντα την ίδια απάντηση.

Σε άλλα νέα, ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές.

Τέλος, τεκμηριώθηκαν με αδιαμφισβήτητα στοιχεία οι υπόγειες διαδρομές Μαξίμου, υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Ρουβίκωνα.