Ηλίας Τριποτσέρης – Δημήτρης Περδίκης: Μαζί στο σχολείο, μαζί και στις δημοτικές εκλογές - Free Sunday
Ηλίας Τριποτσέρης – Δημήτρης Περδίκης: Μαζί στο σχολείο, μαζί και στις δημοτικές εκλογές

Ηλίας Τριποτσέρης – Δημήτρης Περδίκης: Μαζί στο σχολείο, μαζί και στις δημοτικές εκλογές

To 1993 συμμαθητές, στο μεσοδιάστημα φίλοι και ο καθένας με τα δικά του επιχειρηματικά βήματα, το 2023 και οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Γέρακα, με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη.

Οι φίλοι και επιχειρηματίες Ηλίας Τριποτσέρης και Δημήτρης Περδίκης μας λένε λίγα πράγματα για τους εαυτούς τους και για τους λόγους που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών Γέρακα.

Ηλίας Τριποτσέρης: Γεννήθηκα το 1985 στην Αθήνα και από το 1993 κατοικώ στον Γέρακα. Το 2003 αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Γέρακα απ’ όπου και εισήχθην στο ΤΕΙ Πειραιά. Πολυσχιδής, ανήσυχο πνεύμα και μόνιμα δραστήριος αφού το 2004 ίδρυσα Εταιρεία με αντικείμενο τον χώρο τον Ασφαλειών, το 2019 ίδρυσα Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων με δραστηριότητα στην Αθήνα και την Αμερική, και το 2023 ίδρυσα Εταιρεία Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων. Έχω έναν γιο 5 ετών και καθημερινά αγωνιώ για το περιβάλλον που θα μεγαλώσει.  Όλοι αναζητούμε το καλύτερο για την πόλη που ζούμε εμείς και η οικογένειά μας. Ας κάνουμε μαζί την υπέρβαση της αλλαγής  για όσα  μας αξίζουν. Ας δώσουμε μια ευκαιρία στο νέο αλλά και ταυτόχρονα στους νέους της πόλης μας. Μια ευκαιρία σε όλους αξίζει, πόσο μάλλον  σε όσους δεν έχουν δοκιμαστεί ξανά. Για μια έξυπνη και ανθρώπινη πόλη.

Δημήτρης Περδίκης: Γεννήθηκα στον Γέρακα τον Νοέμβριο του 1985. Από μικρό παιδί δραστηριοποιούμαι στις οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης στην πλατεία του Γέρακα. Καθημερινά αντιμετωπίζω τα προβλήματα της περιοχής μας και επιθυμώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και να είμαι μέλος της αλλαγής. Μια αλλαγή που πρέπει να έρθει με τον Χρήστο Αηδόνη και τους νέους του τόπου μας. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να αφήσουμε τις παθογένειες πίσω μας και να αλλάξουμε σελίδα με ανθρώπους που έχουν όραμα και όρεξη!