Υποψήφια με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη η κόρη του στρατηγού του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Θεόπη (Πόπη) Δομάζου - Free Sunday
Υποψήφια με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη η κόρη του στρατηγού του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Θεόπη (Πόπη) Δομάζου

Υποψήφια με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη η κόρη του στρατηγού του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Θεόπη (Πόπη) Δομάζου

H Θεόπη (Πόπη) Δομάζου γεννήθηκε στην Αθήνα, εργάζεται ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός και από το 2019 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη Αθήνα Ψηλά.

Στη διάρκεια της θητείας της έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων (ΔΑΕΜ). Είναι Πρόεδρος του ιστορικότερου σταθμού της πόλης Αθήνα 9.84 δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια του ραδιοφώνου, δημιουργώντας ένα σταθμό κοντά στον πολίτη, με δράσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και μεγάλες παραγωγές για τον πολιτισμό με βασικό στόχο τη συμμετοχή όλων.

Η μεγάλη της αγάπη ακούει στο όνομα Αθήνα. Είναι η πόλη που ζει και εργάζεται. Είναι η πόλη που αγάπα να βλέπει να εξελίσσεται καθώς αποτελεί για την ίδια σημείο αναφοράς τόσο για τους κατοίκους της όσο και για τους ξένους που την επισκέπτονται.

Η Αθήνα αποτελεί για την ίδια ένα εγχείρημα αρκετά δημιουργικό κάτι που όπως η ίδια λέει απαιτεί φρεσκάδα ιδεών μα πάνω από όλα αρκετή όρεξη και σκληρή δουλειά.

Όραμά της μια Αθήνα ανθρώπινη, ευρωπαϊκή, φωτεινή, καθαρή και πάνω από όλα ασφαλή τόσο για τους δημότες ώστε να χαίρονται να τη ζουν καθημερινά όσο και για τους ανθρώπους που την επισκέπτονται.