Πως γίνεσαι "γνωστή Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια"; - Free Sunday
Πως γίνεσαι "γνωστή Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια";

Πως γίνεσαι "γνωστή Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια";

Πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούσε μία “γνωστή παρουσιάστρια”, η οποία παραβίαζε τους κανόνες του lockdown. Έβριζε ανθρώπους και έφτυνε αστυνομικούς.

Ήταν ένα σύνηθες θέμα που αντιμετωπιζόταν ως θέμα για τα δελτία ειδήσεων με την κυρία να χαρακτηρίζεται γραφική. Η αντίδραση της στα μέσα προστασίας, είχε εξελιχθεί σε ρόλο.

Μέχρι που μία ωραία ημέρα, πήγε και έριξε ένα ποτήρι νερό στο κεφάλι του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νικου Χαρδαλιά, ο οποίος καθόταν σε ένα μαγαζί και έτρωγε.

Ο κ.Χαρδαλιάς έκανε μήνυση και έκτοτε η “γνωστή Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια”, η οποία είναι άγνωστο τι παρουσίαζε και που, εξαφανίστηκε και δεν ξανακούστηκε.

Αυτό που έγινε χθες και σήμερα στο Λύκειο του Ευόσμου είναι η εξέλιξη αυτού του φαινομένου. Μία κυρία η οποία είχε αποκτήσει πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης επειδή είχε αποκαλύψει ότι το αυστηρό lockdown στον Εύοσμο στις αρχές Μαρτίου, είχε γίνει για να έλθουν “μυστικά”, 4.000 λαθρομετανάστες έναντι 75 εκ. ευρω”.

Της δόθηκε βήμα να το πει. Χθες της δόθηκε βήμα να “αποκαλύψει” ότι τα self test απειλούν τα παιδιά και ότι απαγορεύει στο παιδί της να κάνει.

Η συγκεκριμένη κυρία, με τη συμπαράσταση κάποιων φίλων της έκανε κατάληψη στο Λύκειο για να έχει τη δυνατότητα το παιδί της να κάνει μάθημα χωρίς self test. Δηλαδή κατάληψη με προσωπικά ιδιοτελή κίνητρα.

Τελικά η κατάληψη έληξε λίγες ώρες αργότερα. Η κυρία και οι φίλοι της έφυγαν. Ανεμπόδιστα και χωρίς καμία κύρωση.

Όλα καλά! Άλλωστε κανείς δεν είχε ποτέ κυρώσεις για καταλήψεις. Ούτε όταν τα έκαναν θερινά. Αλλά εκεί το θέμα ήταν πολιτικό. Διότι όταν οι διευθυντές παραλάμβαναν τα σχολεία θερινά, έφταναν στο σημείο να πρέπει να απολογηθούν γιατί είχαν στραφεί εναντίον όσων είχαν προκαλέσει τις ζημιές.

Στις καταλήψεις των σχολείων, οι κυβερνήσεις δεν είχαν διάθεση να συγκρούονται με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ και οι διευθυντές δεν πήγαιναν παρακάτω να αναζητήσουν ευθύνες για τις ζημιες, διότι θα έμεναν ακάλυπτοι από την πολιτική ηγεσία.
 
Γιατί να μην αναζητούν με τα ίδια μέσα λόγο ύπαρξης κάθε λογής ψεκασμένοι; Αφού τον βρίσκουν εν χορδαίς και οργάνοις στα μέσα ενημέρωσης.

Τα παρατράγουδα της Αννιτας Πάνια κέρδισαν θέση στα δελτία ειδήσεων και δημιουργησαν celebrities

Αλλωστε κυρώσεις δεν θα έχουν...