Η λάμψη των Ολυμπιακών μεταλλίων της Άννας Κορακάκη - Free Sunday
Η λάμψη των Ολυμπιακών μεταλλίων της Άννας Κορακάκη

Η λάμψη των Ολυμπιακών μεταλλίων της Άννας Κορακάκη

Πρώτον, σύμφωνα με τις δηλώσεις μελών της οικογενείας της και με βάση το ρεπορτάζ, πέρασε από τον αθλητισμό στον πρωταθλητισμό χωρίς την ουσιαστική συμπαράσταση των Αρχών, σε οποιοδήποτε επίπεδο. 

Δεύτερον, εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της έπαιξαν ο πατέρας της, με παρελθόν στον αθλητισμό, ο οποίος ανέλαβε την προπόνησή της και η οικογένειά της, η οποία κάλυψε τα βασικά κενά στην οργάνωση της προπόνησης και της προετοιμασίας της.

Τρίτον, με βάση τις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη μεγάλη επιτυχία της, η νεαρή Ολυμπιονίκης φαίνεται άτομο με σύγχρονες αντιλήψεις και ολοκληρωμένη προσωπικότητα. 

Τέταρτον, εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι αθλήτριες που πήραν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο είναι μεγαλύτερες σε ηλικία από 14 έως 28 χρόνια, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με ένα φοβερό ταλέντο, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα εάν αξιοποιηθεί και αναδειχθεί σε βάθος χρόνου. 

Όλα αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά και ελπιδοφόρα και δίνουν μια άλλη λάμψη στα Ολυμπιακά μετάλλια, ενώ επιτρέπουν σε εμάς να ξεφύγουμε για λίγο από τη μίζερη καθημερινότητα του ελληνικού δημόσιου βίου και τη φθορά των ίδιων των Ολυμπιακών Αγώνων.