Ίσως η γρηγορότερη Lamborghini Huracan στην Ευρώπη (video) - Free Sunday
Ίσως η γρηγορότερη Lamborghini Huracan στην Ευρώπη (video)

Ίσως η γρηγορότερη Lamborghini Huracan στην Ευρώπη (video)

Ο Jon Olsson, επαγγελματίας σκιέρ / ιδιοκτήτης και συλλέκτης - οδηγός μερικών υπεραυτοκίνητων στον κόσμο, κάποιες ημέρες πριν, πρόσθεσε ίσως το πιο γρήγορο στην Ευρώπη, Lamborghini Huracan στη συλλογή του! 

Περίπου πριν από 7 μήνες, ο Olsson αποκάλυψε πως θα προσθέσει στη συλλογή του ένα λευκό Huracan, χωρίς όμως κάποιος να γνωρίζει πλήρως την τελική του μορφή, μιας και οι αισθητικές και όχι μόνο επεμβάσεις έγιναν προτού το παραλάβει. 

Στα χέρια της εταιρίας Stertman Motorsport και με ένα VF κιτ μηχανικού υπερσυμπιεστή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάλλον ξεπερνά τους 800 ίππους, σε συνδυασμό με το σύστημα εξάτμισης Akrapovic, εισαγωγές αέρα από ανθρακονήματα Eventure, αναρτήσεις K & W, φρένα Girodisc και φυσικά για να μη ξεχνιόμαστε ένα ειδικά τοποθετημένο κουτί για εξοπλισμό σκι 56Nord. Φανταστείτε δηλαδή να πηγαίνει κανείς για σκι στο βουνό οδηγώντας μια Huracan!

Το "στρατιωτικό" περιτύλιγμα έγινε από τη Wrapzone και ο Olsson όπως θα δείτε στο video παρακάτω, παρέλαβε το καινούριο του αυτοκίνητο με κουκούλα ...Ferrari!