Την πρώτη ημέρα με κλείδωσαν έξω το γραφείο... - Free Sunday
Την πρώτη ημέρα με κλείδωσαν έξω το γραφείο...
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ

Την πρώτη ημέρα με κλείδωσαν έξω το γραφείο...

Θα μπορούσε κάποιος να γελάσει με αυτά που έγιναν χθες γνωστά με την κατάθεση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας.

'Ετσι μάθαμε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο, οι αποφάσεις περνούν με τη “διπλή ψήφο του προέδρου”, η αντιπολίτευση κάνει “καταγγελίες του τίποτε”, “την πρώτη ημέρα που πήγε του κλειδωσαν το γραφείο”, ο πρόεδρος ήθελε να δώσει αγώνες του μουντιάλ σε ιδιωτικό κανάλι και άλλα πολλά.

θα αναρωτηθείτε πως άντεξε αυτή η διοίκηση”, είπε ο κ.Κωστόπουλος, ο οποίος προφανώς έχει τη συνείδηση του ήσυχη ή μπορεί ακόμη περισσότερο  να είναι και υπερήφανος για το έργο που παράγει.

Όχι, το πως άντεξε αυτή η διοίκηση είναι δικό της θέμα να το κρατήσει για τα απομνημονεύματα της.

Ο κ.Κωστόπουλος και κάποιοι άλλοι παρόμοιας νοοτροπίας κάνουν την κοινωνία να αλλάξει το βασικό ερώτημα:

Το ζήτημα δεν είναι πως άντεξε αυτή η διοίκηση, αλλά γιατί αντέχει αυτός ο κολοσσός των 3.000 εργαζομένων, τη στιγμή που αδυνατεί να έχει oποιοαδήποτε παρέμβαση στην ελληνική κοινωνία.

O καυγάς ανάμεσα στις διάφορες συριζαϊκές φράξιες της ΕΡΤ των 200 εκ. δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αλλά και να το μάθουν οι ΣΥΡΙΖΑΪκές φράξιες δεν πρόκειται να συγκινηθούν.

Όσο ο κ.Κωστόπουλος θεωρεί ότι διορίστηκε επιστάτης στο χωράφι του παππού του, η εμπάθεια καποιων δημοσιογράφων για τον κ.Μητσοτάκη είναι πταίσμα.