Ο Τσίπρας αρνείται να διαψεύσει όσα αποκαλύπτονται για το 2015 - Free Sunday
Ο Τσίπρας αρνείται να διαψεύσει όσα αποκαλύπτονται για το 2015
Το μόνο που ξέρουμε από τα χείλη του κ.Τσίπρα το 2015, είναι ότι απέκτησε έναν έρπη

Ο Τσίπρας αρνείται να διαψεύσει όσα αποκαλύπτονται για το 2015

Πολλές ειναι οι πληροφορίες που διαρρέουν τον τελευταίο καιρό για την περίφημη διαπραγμάτευση του 2015.
Ο μόνος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σχολίασε τις πληροφορίες ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος διέψευσε ότι υπήρχε σενάριο εκτύπωσης δραχμών το 2015.
Δηλαδή ο κ.Βουτσης διέψευσε ότι ο κ.Ολαντ ενημερώθηκε από τον κ.Πουτιν ότι οι Έλληνες του ζήτησαν να τους τυπώσει δραχμές. Διέψευσε αυτό που δεν έχει διαψεύσει ο Πούτιν.
Ο μόνος ο οποίος επιφυλάχθηκε να σχολιάσει ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιφυλάσσει για τον εαυτό του τον ρόλο του σημαντικότερου ανθρώπου  των εξελίξεων εκεινου του καλοκαιριού.
Ο κ.Τσίπρας απειλεί ότι τη δική του εκδοχή θα την γράψει σε βιβλίο, προσέγγιση είναι πολύ πιο ασφαλής δεδομένου ότι οι εκδοτικοί οίκοι έχουν διορθωτές.
Όμως το ζήτημα δεν είναι ότι ο τότε πρωθυπουργός δεν επιβεβαίωσε όσα ακούστηκαν.
Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει διαψεύσει τιποτε. Προφανώς δεν  μπορεί να διαψεύσει. Αυτό μοιάζει εύλογο διότι δεν θέλει να μπει σε αντιπαράθεση με τον Βαρουφακη ή τον Λαφαζάνη, αλλά δεν ισχύει για τις τωρινές διαρροές που δεν έχουν κομματική πικρία στο υπόβαθρο τους.
Αυτό αλλωστε είναι το πρόβλημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Τους σκελετούς που έμειναν στην ντουλάπα του από την διαπραγμάτευση του 2015, τους ξέρουν πολλοί κι έχουν ντοκουμέντα για αυτούς.
Ο ίδιος έχει να μόνο documento κι αυτό με πολλά προβλήματα...