Η σύμπτωση ΣΥΡΙΖΑ, Τουλουπάκη, Παπαγγελόπουλου και αμερικανών δικηγόρων στο πρόσωπο του Μ.Σαραφη - Free Sunday
Η σύμπτωση ΣΥΡΙΖΑ, Τουλουπάκη, Παπαγγελόπουλου και αμερικανών δικηγόρων στο πρόσωπο του Μ.Σαραφη

Η σύμπτωση ΣΥΡΙΖΑ, Τουλουπάκη, Παπαγγελόπουλου και αμερικανών δικηγόρων στο πρόσωπο του Μ.Σαραφη

Μετά την κατάσταση που διαμορφώθηκε χθες όταν ο κύριος “Μάξιμος Σαράφης” δεν προσήλθε στη ΓΑΔΑ να καταθέσει ας δούμε τα δυο στρατόπεδα που δημιουργούνται στο θέμα.

Από τη μία είναι οι βουλευτές της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ, της Ελληνικής Λύσης και του ΚΚΕ, που αποφάσισαν να εξετάσουν τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες.

Από την άλλη εναντίον της εξέτασης τους χωρίς προστασια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, προεξάρχοντος του αρχηγού του, ο ίδιος ο “κ.Σαράφης”, η κυρία Τουλουπακη.

Κατά πάσα πιθανότητα με αυτήν την προσπάθεια συνέπλευσε χθες και ο ελεγχόμενος πρώην αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελοπουλος, ο οποίος προσπάθησε να καθυστερήσει την εξέταση προβάλλοντας διαδικαστικό αίτημα.

Ενδεχομένως το αμερικανικό δικηγορικό γραφείο που ασχολείται με την υπόθεση των προστατευομένων μαρτύρων της NOVARTIS, το οποίο παλιά είχε καταγγείλλει την ελληνική κυβέρνηση ότι εκφοβίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Ας υποτεθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκαιο και στόχος όλων των άλλων πολιτικών κομμάτων είναι να προστατεύσουν τη NOVARTIS και να καταδικάσουν την προσπάθεια εξυγίανσης των φαρμακευτικών προμηθειών στην Ελλάδα.

Ποιά είναι η κοινή βάση του αντίπαλου στρατοπέδου; Πως ακριβώς εξυπηρετείται από τη μη αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του κ.Σαράφη, η επιδίωξη ΣΥΡΙΖΑ και Τουλουπάκη για αποκάλυψη του σκανδάλου, η οποία καταρρέει μετά τις επτά αρχειοθετήσεις, η προσπάθεια του κ.Παπαγγελόπουλου να σώσει εαυτόν, και η διεκδίκηση των Αμερικανών δικηγόρων για αποζημιώσεις για λογαριασμό των προστατευομένων μαρτύρων;

Ο κ.Σαράφης έπαιξε επί ΣΥΡΙΖΑ κι έχασε επί ΝΔ...