Αριστερή Κασσάνδρα μακριά από την κοινωνία - Free Sunday
Αριστερή Κασσάνδρα μακριά από την κοινωνία

Αριστερή Κασσάνδρα μακριά από την κοινωνία

Η Ελλάδα μπαίνει σε μια κρίσιμη περίοδο στην οποία πρέπει να αποδείξει ότι το καλοκαίρι θα μπορέσει να υποδεχτεί ένα μέρος του τουρισμού που δεχόταν κάθε καλοκαίρι.

Όλοι ξέρουμε ότι όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το κομματι, τόσο μικρότερη θα είναι η υποχώρηση του ΑΕΠ, δηλαδή των εσόδων της χώρας.
Εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν με αγωνία. Και δεν ξέρουν διότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά πολύπλοκο θέμα με πολλούς παραμέτρους.
Αυτή τη στιγμή, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης επέλεξε να διαβεβαιώσει την ελληνική κοινωνία ότι οι Έλληνες μικρομεσαίοι καταστρέφονται με υπογραφή Μητσοτάκη.
Δυστυχώς για τον κ.Τσιπρα, αυτά τα εκατομμύρια δεν συναρτούν τις προσδοκίες και τις αγωνίες τους για την επόμενη ημέρα από τις μικροπολιτικές επιδιώξεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. 
Διότι κανείς σώφρων άνθρωπος δεν περιμένει ότι η ελληνική -τουριστική και άλλη- αγορά ασχολείται με τις προβλέψεις του κ.Τσίπρα.
Ούτε καν ο ίδιος.
Οι Έλληνες δεν χρειάζονται πατερουλη να τους φροντίζει και για αυτό αδιαφορούν για τις κατραστροφολογια του κ.Τσιπρα. 
Αντίθετα κάνουν ότι μπορούν για να ζήσουν καλυτερα.
Για αυτό κι είναι αμφίβολο κατά ποσο το δηλητήριο το οποίο θέλει να εμποτίσει στην ελληνική κοινωνία, συγκινεί πλέον το κόμμα του.