Ο Τσίπρας εκβιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με επιτυχια - Free Sunday
Ο Τσίπρας εκβιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με επιτυχια

Ο Τσίπρας εκβιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με επιτυχια

Είμαι εντυπωσιακος ο τρόπος αντιπολίτευσης που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας τα πάντα και προσπαθώντας να δαιμονοοιησει τον Μητσοτάκη.
Η ΑΥΓΗ μιλά για νέουςταφους κι ένας βουλευτής του κόμματος αποδίδει την ευθύνη για τους θανάτους στην κυβέρνηση.

Είναι αμφίβολο αν ένας ψηφοφόρος έχει πειστεί από όλα αυτά, αλλά είναι βέβαιο ότι εδώ και μέρες δεν ακούγεται καμία φωνή διαφωνιας μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, ενας στους τρεις ψηφοφόρους θέλει άλλον αρχηγό από αυτόν που του προτείνεται τώρα.

Με τη στάση του αυτή, ο κ.Τσιπρας κερδίζει χρόνο αλλά δεν κερδίζει υποστήριξη, δεν κερδίζει φίλους. Προτιμά απλώς,να μεταθέτει την ανασυγκρότηση του κόμματος σε καποιο μέλλον, στο οποίο ενδέχεται οι συσχετισμοί να είναι πιο βολικό για τον ίδιο.

Όμως το πρόβλημα του είναι ότι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ελκυστικός. Τον κ.Τσιπρα  δεν  ενδιαφέρει να γίνει ελκυστικος, τον ενδιαφέρει να τον έχει ασπίδα γύρω του μέχρι τη στιγμή στην οποία προσβλέπει. Οταν η επιλογή δεν θα είναι ζήτημα έλξης αλλά διχασμού. Προς το παρόν, πολώνοντας με τη ΝΔ, υπέταξε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ότι αυτη η ασπίδα μειώνεται συνεχώς θα τον υποχρεώσει να δει αλλιώς τον κόσμο νωρίτερα.