Κι ο Τσίπρας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει... - Free Sunday
Κι ο Τσίπρας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει...

Κι ο Τσίπρας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει...

Αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο για τον Σαρωνικό, έκανε η ΝΔ δια του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Βασίλη Κικίλια.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm, ο κ.Κικίλιας είπε ότι στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα η λέξη φιλότιμο και παραίτηση δεν υπάρχει».

«Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν στον Σαρωνικό» και ότι με περίσσιο θράσος λέει ότι λίγο – πολύ φταίνε τα media», ειπε ο κ.Κικίλιας ο οποίος έκανε έναν απολογισμό των κυβερνητικών χειρισμών.

«Ακούσαμε όλοι οι Ελληνες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, στην αρχή. Και μετά ακούσαμε ότι μπορούμε να κολυμπήσουμε άφοβα. Και μετά, στη συνέχεια, ότι σε 20 ημέρες οι θάλασσες και οι ακτές μας θα είναι ακόμη πιο καθαρές, από ότι πριν το πρόβλημα. Και σήμερα ο κ. Τσίπρας, με περίσσιο θράσος, βγήκε και μας είπε ότι λίγο πολύ φταίνε τα media για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Και επειδή υπάρχει μία λέξη εντυπωμένη στο ελληνικό λεξιλόγιο, που δεν υπάρχει στις άλλες γλώσσες, η λέξη φιλότιμο θέλω να σας πω ότι, πλέον, είμαστε σίγουροι ότι στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα το φιλότιμο δεν υπάρχει».