Τροχαίο με τρεις νεκρούς μπροστά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης - Free Sunday
Τροχαίο με τρεις νεκρούς μπροστά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Τροχαίο με τρεις νεκρούς μπροστά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Τρία άτομα, δύο νεαρής ηλικίας και ο 55χρονος πατέρα του ενός από αυτά έχασαν την ζωή τους κι ένα τέταρτο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου κοντά στο δημαρχείο.

Τα θύματα επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, όπως και μία 18χρονη τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστο λόγο οι μηχανές συγκρούστηκαν με Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 67χρονος τουρίστας και συνεπιβάτης ήταν η γυναίκα του. Από την σύγκρουση οι τέσσερις αναβάτες των μηχανών προσγειώθηκαν στο πεζοδρόμιο και την άσφαλτο. Οι δύο που επέβαιναν στην πρώτη μηχανή σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής και η συνεπιβάτιδά του μεταφέρθηκαν σοβαρότατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του και η νεαρή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παπαγεωργιο, "γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο".

Στο νοσοκομείο έχει διακομιστεί και ο οδηγός του "ΙΧ με το οποίο έγινε η σύγκρουση . Σην ιδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και αυτή τη στιγμή την υπόθεση έχουν επιληφθεί οι Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός έχει συλληφθεί.