Πέθανε ο πρόεδρος της Singular Logic - Free Sunday
Πέθανε ο πρόεδρος της Singular Logic

Πέθανε ο πρόεδρος της Singular Logic

O πρόεδρος της Singular Logic Μιχάλης Καριώτογλου φέρεται να έχει βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και αυτό φαίνεται πως συνέβαλε στην απόφασή του να αυτοκτονήσει, με πυροβολισμό. 

Ο Μιχάλης Καριώτογλου yπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.Ο Μιχάλης Καριώτογλου είναι Πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.