Και αργία και απεργία. με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και χωρίς μέσα μεταφοράς η Πρωτομαγιά - Free Sunday
Και αργία και απεργία. με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και χωρίς μέσα μεταφοράς η Πρωτομαγιά

Και αργία και απεργία. με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και χωρίς μέσα μεταφοράς η Πρωτομαγιά

Δύο συγκεντρώσεις προγραμματίζονται για σήμερα Πρωτομαγιά στο κέντρο της Αθήνας:

  • Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10πμ στο Σύνταγμα
  • Συγκέντρωση των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών, η Αστυνομία έχει αποφασίσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες.Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής συνιστά στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τη συγκεκριμένη περιοχή, τις ώρες των συγκεντρώσεων και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο θα ματαιώθηκαν τα βραδινά δρομολόγια 600 και 601 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη τα οποία είχα αναχώρηση τα μεσάνυχτα, χθες. Οι αντίστοιχες βραδινές αμαξοστοιχίες σήμερα Τρίτη μεσάνυχτα προς Τετάρτη, τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τις 12:00.
Οι συρμοί του μετρό θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα ως το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ο ηλεκτρικός θα λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί σύμφωνα με απόφαση των εργαζομένων.

Τα λεωφορεία θα κινούνται από 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 8 το βράδυ.

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια από τη 1πμ της Τρίτης 1ης Μαίου έως τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.