Δεν ήταν τα δίδυμα Φιλιππόπουλου στο πλοιάριο διευκρινίζει η ΕΛΑΣ - Free Sunday
Δεν ήταν τα δίδυμα Φιλιππόπουλου στο πλοιάριο διευκρινίζει η ΕΛΑΣ

Δεν ήταν τα δίδυμα Φιλιππόπουλου στο πλοιάριο διευκρινίζει η ΕΛΑΣ

Τη διευκρίνισε ότι τα κορίτσι α που εμφανίζονται σε βίντεο τηλεοπτικού σταθμού να αποβιβάζονται απο πλοιάριο στη Ραφήνα μετά τη διάσωση τους απο τις πυρκαγιές στο Μάτι, δεν είναι τα δύο εννιάχρονα δίδυμα κοριτσάκια της οικογένειας Φιλιπόπουλου του, τα οποία αγνοούνται και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 6.20 το απόγευμα της Δευτέρας,

Ο πατέρας τους ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια μέσω τηλεοπτικών σταθμών καθώς ήταν σχεδόν βέβαιος ότι στο βίντεο του καναλιού είδε τα παιδιά του σώα και αβλαβή να βγαίνουν από πλοιάριο το βράδυ της Δευτέρας.

Νωρίτερα το Λιμενικό είχε διευκρινίσει ότι δεν υπήρχε καταγραφή με τα ονόματα των κοριτσιών.

Σύμφωνα με τον κ.Φιλιππόπουλο, η αστυνομία τον ενημέρωσε νωρίτερα ότι ο άνδρας που διακρίνεται στο βίντεο μαζί με τα παιδιά, ταυτοποιήθηκε και προσήλθε στην αστυνομία, όπου φέρεται να κατέθεσε πως ο ίδιος είναι ο πατέρας των παιδιών ενώ τα άλλα δύο είναι βαφτισιμιές του.

Ο κ.Φιλιππόπουλος ενημερώθηκε από δημοσιογράφους του Alpha και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει ενώ ζητά να μεταδοθεί το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση και όποιος γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο 694 88 43 741

Ο συντονιστής της έρευνας για τα δύο αγνοούμενα κοριτσάκια κ. Β. Ανδριόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για δύο κορίτσια που έχουν ύψος 1,30 με μακριά καστανά μαλλιά.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο καπετάνιος του αλιευτικού ανέφερε πως την νύχτα της τραγωδίας πρώτα διέσωσε τρεις γυναίκες και μετά στο πλοίο του μπήκαν τέσσερα παιδιά.

«Η τρίτη γυναίκα φώναζε συνεχώς τα “παιδιά μου, τα παιδιά μου” και μετά στο πλοίο επιβιβάστηκαν ακόμη τέσσερα κορίτσια».

«Ρώτησα τους συναδέλφους μου αν αυτά τα κορίτσια ήταν της γυναίκας που κάθονταν δίπλα τους και μου απάντησαν ναι. Είχαν την εντύπωση πως συνοδεύονταν», είπε.