Στους 84 οι νεκροί της πυρκαγιάς στην Αν.Αττική - Free Sunday
Στους 84 οι νεκροί της πυρκαγιάς στην Αν.Αττική

Στους 84 οι νεκροί της πυρκαγιάς στην Αν.Αττική

Μια ήταν τελικά η σορος που βρέθηκε στο μοιραίο οικόπεδο στο Μάτι, ανεβάζοντας σε 84 κι όχι 85 τα θύματα της καταστροφικής φωτιάς που έπληξε τη Δευτέρα την Ανατολική Αττική. Λίγο νωρίτερα μία 73χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν με εγκαύματα σε ΜΕΘ του ΚΑΤ, είχε καταλήξει.

Τα δυο αυτά θύματα ήλθαν να προστεθούν στα 82 που λίγο πριν το μεσημέρι είχε ανακοινώσει επίσημα η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 30 θύματα και η εκπρόσωπος κάλεσε τους συγγενείς των αγνοουμένων να προσέρχονται στην ιατροδικαστικη υπηρεσία  του Πανεπιστημίου Αθηνών, (Μικράς Ασίας 75 στο Γουδί), έως και αύριο, Παρασκευή 27 Ιουλίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Όπως διευκρίνισε, οι έρευνες μέσα στα σπίτια που είναι κλειστά, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. «Συναισθανόμενοι την αγωνία των συγγενών των αγνοούμενων, σας αναφέρουμε ότι οι έρευνες για την αναζήτηση αυτών δεν θα σταματήσουν, προτού ελεγχθούν όλοι οι χώροι και τα σημεία στα οποία εξελίχθηκε η πυρκαγιά», είπε η κυρία Μαλλίρη.

Τελευταίες υπηρεσιακές υπολογίζουν τον πραγματικό αριθμό των αγνοουμένων σε 25.