Τρεις οι αγνοούμενοι μετά τον Ζορμπά, εντοπίστηκε ο 27χρονος στο Μαντούδι - Free Sunday
Τρεις οι αγνοούμενοι μετά τον Ζορμπά, εντοπίστηκε ο 27χρονος στο Μαντούδι

Τρεις οι αγνοούμενοι μετά τον Ζορμπά, εντοπίστηκε ο 27χρονος στο Μαντούδι

Τρεις άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την ολοκλήρωση του περάσματος του μεσογειακού κυκλώνα, ο οποίος σάρωσε την Εύβοια, τη Μαγνησία και τις Κυκλάδες ενώ σήμερα Δευτέρα το πρωί, εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος που αγνοούνταν στο Μαντούδι.

Ο νεαρός βρέθηκε όρθιος, εξαντλημένος, απο πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ, παραπλεύρως του ποταμού μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου.

«Χτες το βράδυ γύρω στις 21.30 τα πεθερικά μου ξεκίνησαν να πάνε με το αμάξι τους στη μητέρα της πεθεράς μου. Από χτες το βράδυ αγνοείται η τύχη τους. Η βροχή ήταν τόσο δυνατή που έχουν ξεχειλίσει τα πάντα, εδώ . Το αμάξι τους βρέθηκε και τα προσωπικά τους αντικείμενα αλλά τα πεθερικά μου , δυστυχώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα . Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για όλους μας», ανέφερε ο γαμπρός ενός ζευγαριού ηλικιωμένων που αγνοείται στο Μαντούδι.

Στο Κιάτο υπάρχει διακοπή στην υδροδότηση.

Στον Αλμυρό Μαγνησίας, αναζητείται ένας 73χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μαζί με τον βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από την κακοκαιρία τα ζωντανά του και κατόπιν στην πορεία χάθηκαν. Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων. Με το πρώτο φως της Κυριακής, δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της ΕΛ.ΑΣ. και εθελοντών, ξεκίνησαν τις έρευνες εντοπισμού, οι οποίες επικεντρώνονται μεταξύ Βρύναινας και Μαυρομάτικου καθώς και πάνω από αυτό. Σύμφωνα με δηλώσεις του πυράρχου Πόζογλου στο e-Volos.gr, στην περιοχή επικρατεί βροχόπτωση και ομίχλη, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο τους, ωστόσο συνεχίζουν “χτενίζοντας” μαντριά και κάθε σπιθαμή γης.

Στο οδικό δίκτυο της Αττικής παραμένουν κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων:

  •  Η Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από το 5χλμ ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
  • Κόμβος Οινόης επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα
  • Οδός Κολοκοτρώνη ο.α. 64 περιοχής Αγίου Δημητρίου λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Δημήτριο.

Στη Μαγνησία, τα πλοία να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια

Στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί για σήμερα Δευτέρα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή τους.

Σήμερα και αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους Κιάτου και Βέλου - Βόχας Κορινθίας,