Η 32χρονη αρνείται ότι έσπρωξε τον 39χρονο σύντροφο της από το μπαλκόνι - Free Sunday
Η 32χρονη αρνείται ότι έσπρωξε τον 39χρονο σύντροφο της από το μπαλκόνι

Η 32χρονη αρνείται ότι έσπρωξε τον 39χρονο σύντροφο της από το μπαλκόνι

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα η 32χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι το προηγούμενο Σάββατο έσπρωξε τον 39χρονο σύντροφό της στο κενό από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι είναι αθώα και κατά την απολογία της, θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να αποδειχθεί η εξάρτηση του 39χρονου από ναρκωτικές ουσίες από τις οποίες φέρεται να εξαρτάται.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο 39χρονοςτη χτύπησε με αποτέλεσμα να κάλεσει τρεις φορές την αστυνομία και όταν εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε για να προφυλαχτεί.Όπως υποστηρίζει η ίδια και αφού είχαν περάσει 15 λεπτά διαπίστωσε ότι ο σύντροφός της δεν βρισκόταν στο μπαλκόνι. Όταν έφτασε η αστυνομία κατέβηκε και η ίδια κάτω ενώ εκείνος ήταν χτυπημένος και μονολογούσε ότι για όλα έφταιγε εκείνη.

Η γυναίκα αποδίδει την πτώση στην προσπάθεια του 39χρονου να διαφύγει για να αποφύγει τις συνέπειες του αυτόφωρου.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας και η 32χρονη διερμηνέας διατηρούν σχέση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πριν από εννέα χρόνια, η 32χρονη είχε προσφύγει στην Δικαιοσύνη, όταν είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από γόνο γνωστής επιχειρηματία με τον οποίο ήταν ζευγάρι.