Σήμερα η αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της αστροφυσικού - Free Sunday
Σήμερα η αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της αστροφυσικού

Σήμερα η αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της αστροφυσικού

Aυτοψία στο σημείο της Ικαρίας, όπου χθες Τετάρτη το απόγευμα εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ από πεζοπόρο εθελοντή, αναμένεται να γίνει σήμερα.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι σε χαράδρα κοντά στο διαμέρισμα που ενοικίαζε στην Ικαρία με τον 38χρονο φίλο της.

Η 35χρονη αστροφυσικός ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες καθώς στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, η περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός έχει αποκλειστεί καθώς σήμερα Πέμπτη μεταβαίνει από την Αθήνα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής από τη Σύρο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επί τόπου αυτοψία ενώ η νεκροψία - νεκροτομή θα γίνει αργότερα, πιθανότατα στην Αθήνα.

Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Νάταλι βρέθηκε πάνω της.

Την θλίψη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Ικαρία μετά από δύο ημέρες ερευνών.

Ο κ. Αναστασιάδης κάνει λόγο για τον άδικο χαμό μίας νέας επιστήμονος και δραστήριας πολίτου, «που είχε μπροστά της όλη τη ζωή και πολλά να δώσει», ενώ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους της