Τρία επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, δύο στη Θεσσαλονίκη κι ένα στα Χανιά - Free Sunday
Τρία επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, δύο στη Θεσσαλονίκη κι ένα στα Χανιά

Τρία επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, δύο στη Θεσσαλονίκη κι ένα στα Χανιά

Δύο επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών έγιναν χθες Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο επεισόδιο έγινε επί της οδού Μοναστηρίου έξω από ξενοδοχείο, λίγο μετά τις 18.00 το βράδυ. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και, χάρη στην επέμβασή της οποίας, το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.Η αστυνομία πραγματοποίησε τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι και αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Το δεύτερο επεισόδιο έγινε γύρω στις 11 το βράδυ, μεταξύ δύο ιρανών που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου των Διαβατών Θεσσαλονίκης.Κατά τη συμπλοκή, ο ένας χτύπησε τον ομοεθνή του με αντικείμενο και του προκάλεσε τραύμα στο πόδι.Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία, ηλικίας 28 ετών και τον μετέφερε στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".Στο ΚΥΤ έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες πραγματοποίησαν έρευνες εντός του χώρου για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς αποτέλεσμα.

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από αργά το απόγευμα της Δευτέρας από δυνάμεις της Αστυνομίας, για να εντοπιστούν όσοι συμμετείχαν στην παρά λίγο φονική συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών διαφορετικών εθνικοτήτων που αναστάτωσε την περιοχή Καθιανά του Ακρωτηρίου.

Η αιτία της συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων που, σύμφωνα με πληροφορίες, απαρτίζονταν από Αλβανούς και Πακιστανούς δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, κάποιος από την δεύτερη ομάδα έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό έναν Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται.

Οι εμπλεκόμενοι στον άγριο καυγά έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά ένας από την παρέα του τραυματία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, προσήχθη στα γραφεία τους και εξετάζεται για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και να κατονομάσει όσους συμμετείχαν στην συμπλοκή.