Μια νεκρή από την έκρηξη στην πλ. Βικτορίας (Photo-Video) - Free Sunday
Μια νεκρή από την έκρηξη στην πλ. Βικτορίας (Photo-Video)

Μια νεκρή από την έκρηξη στην πλ. Βικτορίας (Photo-Video)

Πέντε τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία, ενώ οι 20 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά που προκλήθηκε από την ισχυρή έκρηξη.

3979021

Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Τα σχόλια των κομμάτων 

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον άδικο χαμό μιας εργαζόμενης νέας γυναίκας, κατά την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε κατάστημα εστίασης. Ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες», σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Τα μέτρα της κυβέρνησης καταργούν την αρχή της προφύλαξης και τους προληπτικούς ελέγχους μέτρων ασφαλείας, σχολίασε το ΚΚΕ

"Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο της εργαζόμενης από την έκρηξη στην επιχείρηση EVEREST και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών.

Το γεγονός αυτό έρχεται να αναδείξει τις συνθήκες εργασίας και τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας, που υπάρχουν στους χώρους δουλειάς.

Έρχεται, επίσης, να δείξει πόσο επικίνδυνες είναι οι διατάξεις – προαπαιτούμενα που ψήφισε, μόλις χθες, η κυβέρνηση και οι οποίες, στο όνομα της αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας, καταργούν την αρχή της προφύλαξης και τους προληπτικούς ελέγχους μέτρων ασφαλείας (πυρασφάλεια κλπ.) και υγιεινής στις επιχειρήσεις, θεωρώντας τους εμπόδιο στην επιχειρηματική δράση κι αυξάνοντας τους κινδύνους για τους εργαζόμενους."