Απόκτησε δυνατούς τρικέφαλους - Free Sunday
Απόκτησε δυνατούς τρικέφαλους

Απόκτησε δυνατούς τρικέφαλους

Ο τρικέφαλος μυς βρίσκεται στο πίσω μέρος του μπράτσου σου και είναι ένας από τους μυς που χαλαρώνουν πολύ εύκολα, ειδικά στις γυναίκες. Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και personal trainer Χριστίνα Μαυρίδου σου δείχνει ασκήσεις για τρικέφαλους που μπορείς να τις κάνεις στο σπίτι σου.

image1

image2

Στηρίξου στα γόνατα και στις παλάμες, έχοντας τον κορμό, τα ισχία και τα γόνατα σε μια ευθεία, χωρίς να κάνει λόρδωση η μέση. Φέρε τις παλάμες σου κάτω από το στήθος, με τα δάχτυλά σου να σχηματίζουν ένα τρίγωνο. Εισπνέοντας, λύγισε τους αγκώνες, ρίξε το βάρος του σώματός σου μπροστά και κάτω και εκπνέοντας τεντώνεις αγκώνες σηκώνοντας το βάρος σου με τους τρικέφαλους. Επανάλαβε 15 φορές.

image3

Τοποθέτησε τις παλάμες σου ακριβώς κάτω από τους ώμους σου, έχοντας την ίδια θέση σώματος με πριν. Εισπνέοντας λύγισε τους αγκώνες σου με τους βραχίονες να εφάπτονται στον κορμό σου και εκπνέοντας τέντωσε τον αγκώνα σου σφίγγοντας τον τρικέφαλο μυ. Επανάλαβε 10 φορές.

image4

Κάτσε ανάσκελα, στηρίζοντας το σώμα σου στα πέλματα και στις παλάμες. Έχοντας στον αέρα τη λεκάνη, πάρε εισπνοή από τη μύτη και λύγισε τους αγκώνες προς τα πίσω.

image5

Εκπνέοντας από το στόμα, τέντωσε τους αγκώνες και σήκωσε τη λεκάνη ψηλά (σφίγγοντας τους γλουτούς), ούτως ώστε να γυμνάσεις ακόμα περισσότερο τους τρικέφαλους. Επανάλαβε 20 φορές.