Γύμνασε τους κοιλιακούς σου μόνο με ένα κοντάρι! - Free Sunday
Γύμνασε τους κοιλιακούς σου μόνο με ένα κοντάρι!

Γύμνασε τους κοιλιακούς σου μόνο με ένα κοντάρι!

Θέλεις να κάνεις γυμναστική στο σπίτι ανέξοδα και χωρίς να έχεις τον φόβο μην κολλήσεις κορονοϊό; Πάρε ένα κοντάρι από σκούπα ή σφουγγαρίστρα που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου και ξεκίνα να γυμνάζεις τους κοιλιακούς σου!

Σε όρθια θέση προσπάθησε, με τεντωμένα χέρια, να ενώσεις το γόνατο με το κοντάρι στο ύψος της λεκάνης σφίγγοντας τον ορθό κοιλιακό σου και εκπνέοντας από το στόμα. Κάνε 10 επαναλήψεις από το κάθε πόδι, εισπνέοντας από τη μύτη και εκπνέοντας από το στόμα.

Photo2

Κάνε ημικάθισμα λυγίζοντας λίγο τα γόνατα και πηγαίνοντας τη λεκάνη προς τα πίσω. Κρατώντας το κοντάρι με τεντωμένα χέρια, στρίψε τον κορμό προς τα δεξιά και προς τα αριστερά εκπνέοντας από το στόμα και σφίγγοντας τους πλάγιους κοιλιακούς. Κάνε 20 επαναλήψεις.

Photo3

Στην ίδια θέση ημικαθίσματος προσπάθησε να ενώσεις αντίθετο χέρι με γόνατο εκπνέοντας και σφίγγοντας τους έσω πλάγιους κοιλιακούς. Κάνε 10 επαναλήψεις από κάθε πλευρά.

Photo4

Κάνε κάθισμα με τα γόνατα ανοιχτά μεταξύ τους και τα πέλματα να είναι στραμμένα προς τα έξω διαγώνια. Προσπάθησε να ενώσεις στο πλάι ίδιο χέρι με γόνατο κάνοντας κάμψη κορμού στο πλάι, γυμνάζοντας τους έξω πλάγιους κοιλιακούς. Κάνε 10 επαναλήψεις από κάθε πλευρά.